турбо и разход на М20 ?
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
landikar хехе сеа това че искаше така да извъртип темата че да кажеш че имаш такава турбина
Нямам такава турбинка,ако говориш за тази за БМВ-то.Само я пробвах.Имам и електроника за обогатяване.Не е като твоята,1000%,но засега върши работа и пуска гориво когато си требе.
А за 12-те секунди - мислим да ги направим.Все пак в Европа ше ходиме.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
олеле какви времена... много са бързи но БМВ-то е по бързо
Аз не разбирам тъй че вярвам безрезервно... Просто съм надъхан Интусиаст и така.
Добре де Skyline-а R32 хем с 250+ коня по малко от хем близо 0,5 сек. по-бавен, а това 0,5 сек. си е цяла вечност при такава бързина. Иначе наистина колите са невероятни. Пък другия Skyline е с 200 коня повече и дава по-бавно време, ТОВА пък вече не мога да го разбера, от шофер ли е, от гуми, настилка Що ли?!?! не знам... Както и да е, аз само си размишлявам на глас. Иначе Страшно се радвам че момчета като вас правят такива ЯКИ коли (KAMIKADZE само за него знам, и за музиката на Ludiagsm
) и си мечтая и аз един ден да имам страхотна кола която да върви убийствено бързо...

Добре де Skyline-а R32 хем с 250+ коня по малко от хем близо 0,5 сек. по-бавен, а това 0,5 сек. си е цяла вечност при такава бързина. Иначе наистина колите са невероятни. Пък другия Skyline е с 200 коня повече и дава по-бавно време, ТОВА пък вече не мога да го разбера, от шофер ли е, от гуми, настилка Що ли?!?! не знам... Както и да е, аз само си размишлявам на глас. Иначе Страшно се радвам че момчета като вас правят такива ЯКИ коли (KAMIKADZE само за него знам, и за музиката на Ludiagsm

You said: "Time will change!" What if it changes you?
А някой може ли да каже как ще тръгва бмв 3 серия което 400кс или както прочетох по горе 700+ със задно предаване дори и със шпер. Все пак при тези конски сили въртящия момент ще е при доста ниски обороти, ще нараства много рязко, и ще е от порядъка на 500-800нм. От 100 нагоре такава кола ще е много бърза, а преди това ще може ли напълно да се използват тези кс и нм, май доста ще се повъртят каплите?
е21 345 0-402м 12.18

от едни коне нататъка колко е бърза колата е определящо това колко успешно може да ги "сложи" на земята...
от там и 4х4 имат преимущество на 400те метра..
вайпъра и да е 2000 коня пак ще дава същото време на 400 метра- тои и така със тия 1000 коня не зацепва до самия финал...
затова хората се състезават или със сликове (меки гуми без граифер) или със драг-радиали (легални за нормална употреба гуми които обаче по средата имат ивица без граифер и пунтират сликовете). проблема е че като сложиш сликове и по този начин почнеш повече да зацепваш почват други неща да се трошат - прасе, съединител, полуоски и тн... системата е здрава колкото най-слабото звено
другия проблем е че от 450- 500 кзг нагоре и сликовете не помагат.... затова конете са решаващи но до един момент.. после играта е окачването да ти е подходящо...
от там и 4х4 имат преимущество на 400те метра..
вайпъра и да е 2000 коня пак ще дава същото време на 400 метра- тои и така със тия 1000 коня не зацепва до самия финал...
затова хората се състезават или със сликове (меки гуми без граифер) или със драг-радиали (легални за нормална употреба гуми които обаче по средата имат ивица без граифер и пунтират сликовете). проблема е че като сложиш сликове и по този начин почнеш повече да зацепваш почват други неща да се трошат - прасе, съединител, полуоски и тн... системата е здрава колкото най-слабото звено

другия проблем е че от 450- 500 кзг нагоре и сликовете не помагат.... затова конете са решаващи но до един момент.. после играта е окачването да ти е подходящо...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Благодаря за инфото... alx. От теб човек само да УЧИ ДА УЧИ и пак да УЧИ
А как стоят нещата при повечето метри примерно 1000 или миля... не знам как точно са състезанията. Предполагам че окачването отново играе Жизнено важна роля, но все пак Конете имат значение нали иначе няма да ги праят едните 1500 другите 1000 пък третите 700-800?!?!
Май много се отклонихме от темата... Спирам

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Я като за край кажете нещо ей за това филмченце.Аз съм потресен....
http://free.data.bg/landika/9sec_400mtrs_skyline.mpeg
http://free.data.bg/landika/9sec_400mtrs_skyline.mpeg
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2