Турбо IS project.
Модератор: bum_bum
_BoBI_ написа:"А 20 бона и косур акциз кой ще плаща?"
не бе човек имах в предвид хипотетично, ако се намери М-ка не ли по-лесно да се прави, защото няма да и сменяш нищо по мотора само едто турбо нали всичко е подсилено заводски това ми беше мисълта
като въпрос дали е толкова просто всичко е ковано
Това, че е ковано не е единствения критерии, нито е задължителен за турбо конверсия ... S50 имат доста над 10 CR, затова пак трябва да се сменят бутала за як буст. Освен това хипотетичното има малка връзка с реалния проект в България.
Иначе си прав да ... ако се намери двг от мкларен да го турбинираш ще е по-добре от с50

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
_BoBI_ написа:14,57 - 0,5bar
Това предполагам е към 190-200 коня защото май толкова даваха 328-ците
Искам друго да те питъм
Нямаше ли да ти е по-лесно просто да купиш една М-ка в която всичко е ковано а не като на М42 само определени неща предполагам, че такава кола би издържала много по-екстремни натоварвания и щеше да си спестиш куп проблеми, а парите като сметнеш още какво трябва да купип можеби щеше да ти се върже колкото М-ката, незнам просто така предполагам какво мислиш![]()
П.С Темата е много интересна
тихо ти нес еобаждаи ти не си тунингис4е секи може сабира за мка ама по готиное да задминеш мка и да про4ете 1.8 ис и да се 4уди що е дал толко кинти па го задминава неква коруба

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
или 315 ti
ебем ти и ем-ките 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
dizelboy написа:тихо ти нес еобаждаи ти не си тунингис4е секи може сабира за мка ама по готиное да задминеш мка и да про4ете 1.8 ис и да се 4уди що е дал толко кинти па го задминава неква коруба![]()

Иначе колко приятно звучи 1бар, но колко ще издържи дет се вика не съм дорасал за Турбо и не ги знам нещата за сега.Ще ми е много по-безпроблемно с голяма атмосверка ше кажеш и баба знае така сигурно

Cobra нямам търпение да кажеш колко ти излезе досега начинанието в смисъл с всичко или да не питам

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
_BoBI_ написа:dizelboy написа:тихо ти нес еобаждаи ти не си тунингис4е секи може сабира за мка ама по готиное да задминеш мка и да про4ете 1.8 ис и да се 4уди що е дал толко кинти па го задминава неква коруба![]()
Още не съм решил твърдо дали да не взема ИС, но ме притеснява, че за да надуваш сериозно и да върви както казваш ти трябва да бърникаш много по-мотора, а не съм от най-големите разбирачи да не кажа, че хич ме няма
![]()
Иначе колко приятно звучи 1бар, но колко ще издържи дет се вика не съм дорасал за Турбо и не ги знам нещата за сега.Ще ми е много по-безпроблемно с голяма атмосверка ше кажеш и баба знае така сигурно![]()
Cobra нямам търпение да кажеш колко ти излезе досега начинанието в смисъл с всичко или да не питам
аз затова ти кавам да несе обаждаш има време като си земеш кола като по4неш да апгреитваш ще видиш 4е няма зна4ение колко наливаш важное колко полу4аваш
кам 4000 лева ве4е и ще ги подмина ми се връзва моито изпалнение догодина ще го преработвам и се надявам да надъем пове4е

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dizelboy написа:...кам 4000 лева ве4е и ще ги подмина...

па ти си НАДУВАЙ!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и кат изпатка туй в12,ко праим 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- vicho
- старши ентусиаст
-
Явор написа:и кат изпатка туй в12,ко праим
То да не е само едно

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
vicho написа:dizelboy написа:...кам 4000 лева ве4е и ще ги подмина...
една идея - V12 - 300 hp = 2k лв.
па ти си НАДУВАЙ!!!![]()
![]()
пак се изкавате неподготвени кво ще кажеш за малко екстри кам мотора и некви има нема близо 300 коня пак 12 така да си го кара които изка ,пак и видяхме коли з апо 300 хилади лежа как стават смешни от кола за има нема 50 бинки така4е не даваите акъл кое как и защо които изка да си кара стокт на другите им се занимава да си апгреитват моторите и не толко за бързината а за кефа

- vicho
- старши ентусиаст
-
dizelboy написа:vicho написа:dizelboy написа:...кам 4000 лева ве4е и ще ги подмина...
една идея - V12 - 300 hp = 2k лв.
па ти си НАДУВАЙ!!!![]()
![]()
пак се изкавате неподготвени кво ще кажеш за малко екстри кам мотора и некви има нема близо 300 коня пак 12 така да си го кара които изка ,пак и видяхме коли з апо 300 хилади лежа как стават смешни от кола за има нема 50 бинки така4е не даваите акъл кое как и защо които изка да си кара стокт на другите им се занимава да си апгреитват моторите и не толко за бързината а за кефа
много навътре го ПОЕ ве Ивчо, хайде за да се реванширам, ще те черпим на другото ЕКО една бира и ще ми обясниш как стават нещата

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
не се засягам идеята мие 4е някои се опитва да напрви нещо борисе за някви времена вкарва некви кинти луди неспи неяде само мисли как да стане едно сложи нестава друго сложи ту стане накрая работата потръгва и малко радост му идва на лицето и има некви дето постояно му раправят купи си м 3 м5 м1о5 ще ти е по лесно тия глупави излияния неги пускаите тука ако му се изкаше и му пбеше по лесно досега да си го е купил ама не там вапроса то за твае тунинг ако беше по лесно да си копуваме самолети тунинга и тия мизерни идеики за турбини валове и тн немаше да ги има
сори за офтопика ама тия лаф4ета пак ве4е трудно се издържат аиде аз немам никаф тунинг моито турбо е само една кле4ка от целия плет на кобрата примерно ,ама недеите раправя как е наи лесно и раберете 4е тия коне кадето ги имат стокт колите никога неса достатъ4ни ако ще и да е 1000 пак ще изкаме да направим 1200
сори за офтопика ама тия лаф4ета пак ве4е трудно се издържат аиде аз немам никаф тунинг моито турбо е само една кле4ка от целия плет на кобрата примерно ,ама недеите раправя как е наи лесно и раберете 4е тия коне кадето ги имат стокт колите никога неса достатъ4ни ако ще и да е 1000 пак ще изкаме да направим 1200

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
dizelboy написа:не се засягам идеята мие 4е някои се опитва да напрви нещо борисе за някви времена вкарва некви кинти луди неспи неяде само мисли как да стане едно сложи нестава друго сложи ту стане накрая работата потръгва и малко радост му идва на лицето и има некви дето постояно му раправят купи си м 3 м5 м1о5 ще ти е по лесно тия глупави излияния неги пускаите тука ако му се изкаше и му пбеше по лесно досега да си го е купил ама не там вапроса то за твае тунинг ако беше по лесно да си копуваме самолети тунинга и тия мизерни идеики за турбини валове и тн немаше да ги има