Kak se pravi...
Модератор: bum_bum
12 мнения
• Страница 1 от 1
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Реже се от стар калник на Z3 и се слага на желания калник 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Fast-and-Furious написа:Реже се от стар калник на Z3 и се слага на желания калник
hehe....

Tezi reshetki za Z3 a i coupe'to sa 3 vida t.e. :
-- obiknovenni ne boiadisani grills koito idvat samo s primer (kakto tezi na tazi snimka - i gi boiadisvash po tvoe jelanie) niamam nomera za tiah.
-- hromirani tehniat part nomer e :51-13-8-400-171 za liavata strana, za diasnata sustiat nomer no poslednata cifra e "2".
-- "M" model izpulnenie (suvsem druga f/ma presecheni po sredata i.t.n.) part nomer e : 51-31-8-397-500.
Ne znam cenata s tochnost no mozesh da proverish i da gi vzemesh v nai blizkiat BMW parts dep.
later

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Tuk v BG sam vizdal kak se pravjt podobni otvori no na Mercedes.Vav Varna edni mom4eta gi pravjt napravo varhu originalnij kalnik.Rezat go i posle go naslagvat sas stakloplast.Ne znam to4no kak stava no krainij rezultat e dobar.Ako njkoi se interesuva moga da dam kordinati.Tam pravjt absoliutno vsjkakv opti4en tuning.A i imat kalapi na produktite na ove4eto izvestni tuning firmi. 

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
PILOTA написа:Tuk v BG sam vizdal kak se pravjt podobni otvori no na Mercedes.Vav Varna edni mom4eta gi pravjt napravo varhu originalnij kalnik.Rezat go i posle go naslagvat sas stakloplast.Ne znam to4no kak stava no krainij rezultat e dobar.Ako njkoi se interesuva moga da dam kordinati.Tam pravjt absoliutno vsjkakv opti4en tuning.A i imat kalapi na produktite na ove4eto izvestni tuning firmi.
Дай ги за всеки случай

Пусни ми ги на ЛС ако може

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

стара е темата, но сега я прочетох
аз знам как става това. знам и каде.
Прави се с матричка, и на голямата преса.Знам каде има такава.т.е баща ми., ако някой го интересува много, ще го питам къде беше.
Идеята е:
слагаш калника наобратно и тази преса натиска матричката в/у калника. Самата тя сама реже калника и прави огъвката едновременно. Но след това задължително - Боя.
Между другото това на снимката май е лепенка!
аз знам как става това. знам и каде.
Прави се с матричка, и на голямата преса.Знам каде има такава.т.е баща ми., ако някой го интересува много, ще го питам къде беше.
Идеята е:
слагаш калника наобратно и тази преса натиска матричката в/у калника. Самата тя сама реже калника и прави огъвката едновременно. Но след това задължително - Боя.

Между другото това на снимката май е лепенка!
12 мнения
• Страница 1 от 1