"IANAKIEV MOTORSPORT" - кво е това пък сега?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 20 Авг 2003, 19:35

:yes: :yes: :yes:
Нямам какво да добвя просто ...
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 20 Авг 2003, 20:43

xaoc написа:Истината я знаят много хора, и те я казват на останалите, които не знаят. Обаче си остава поредната клюка. Никой нищо не прави и поне някой ако може е единичен случай и го е страх да се бори сам. Обаче :idea: Имам чуството че както е несменяем, така може да се смени. Не знам какви са уставите на БФАС, но не може ли БМВ клуба с многобройните си членове (а може и последователи) да надигнат глава :?: Просто питам, не ви задължавам да мислите като мен.

може да направим протестно 6ествие с колите на клуба и вси4ки 4ленове със знамена и лозунги , ще бъде яко , и ще има медийна реклама- Безплатна , все пак си имаме повод :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 20 Авг 2003, 22:02

aАз съм ЗА! :)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 20 Авг 2003, 22:30

То хубаво ама на какво основание? Какво общо имаме ние с Георги Янакиев?! Абсолютно съм съгласен с колегата M_Kuzev, освен мотор-спорта, тя цялата държава си е на този хал... Абсолютно неблагодарен спорт е автомобилния. Преди си ремонтирах колата при един от известните ни състезатели в града, много точен и разбран луд човек, значи за постиженията, които има трябваше да е добре финансово ако не живееше в България. Човекът караше с ръкавици с отрязани пръсти, защото се бяха изтъркали след толкова години, обувките му стискаха, защото му бяха подарени, седалката му излезе от хомологация - купи нова, но нямаше пари за колани ... бях тръгнал да му поръчвам колани, защото ми е приятел и исках да му направя подарък ... така и не стана, защото се сдърпахме (както и да е). Друго, което ми прави крайно неприятно впечатление - хванете едни спортни новини, колко време се отделя на автомобилни състезания, когато се провеждат такива ..?! Я 30 сек, я никак... за сметка на това отделят повече време за колоездачната обиколка на Нова Гвинея .. да не би да има повече запалени велосипедисти отколкото автомобилисти?? Няма политика по въпроса, то няма за каквото и да е, па камо ли за автомобилен спорт ...

М/у другото май хванахме крива тема за болежките на родните автомобилисти .. ако искате можем да отворим нова тема някъде и да си излеем мъката??

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M_Kuzev » 21 Авг 2003, 16:47

Ами то и без друго това си е всенароден проблем...Turturelo, абсолютно прав си за спортните новини, ти сам казваш защо е така - няма политика...това е работа на БФАС, които "изглежда" не си я вършат като хората...Хаос казва, че Г-н Янакиев може да бъде заменен :idea: да, не би било зле :( обаче той толкова яко се е залостил на поста си още от преди '89, че май само папата може да го смени :!: Turturelo е прав м/у другото, този въпрос е май по-добре да бъде обсъждан в някоя нова тема...да си излеем мъката :evil: аз имам още няколко истини за казване, макар че тези истини всички ги знаят:)::(:

Предишна

Назад към Tuning