Какво ви е мнението за Rieger....

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар

Какво ви е мнението за Rieger....

Мнение от MaXimal » 26 Юни 2006, 6:42

Какво ви е мнението за продуктите на Rieger?
Цена.
Качество.
Изработка.
Издъжливост.

И от къде мога да закупя в България?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 26 Юни 2006, 9:02

Много са добри!Все пак Rieger е най-големия производител на спойлери за цяла Германия а защо не и за Европа.Фирмата в подписа ми внася всичко на Rieger.Времето за доставка е около 10 работни дни.Цената е като тази в каталога +20% за доставка от Германия.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 26 Юни 2006, 9:07

Breyton написа:Много са добри!Все пак Rieger е най-големия производител на спойлери за цяла Германия а защо не и за Европа.Фирмата в подписа ми внася всичко на Rieger.Времето за доставка е около 10 работни дни.Цената е като тази в каталога +20% за доставка от Германия.

Breyton, а можеш ли да ми дадеш схема на ауспусите как се монтират.За първа серия става дума.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 26 Юни 2006, 15:27

Нямам идея, но пише че са само за дизел и че трявбва да се поръчат заедно с добавката за задна броня.Предполагам че добавката скрива тръбата, която свързва двата накрайника.
По всяка вероятност ще има инструкции за монтаж заедно с "кит-а" а и не вярвам да е много сложно ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 26 Юни 2006, 16:16

Мисълта ми беше какво точно се сменя по ауспусите, за да разпитам дали ако се сложат частите от КИТ-а ще ми важи гаранцията и дали бордовият компютър ще прави някакви проблеми с неоригиналните части.
Изображение

Назад към Tuning