? за чип

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

? за чип

Мнение от LAST RIDE » 17 Юни 2006, 23:30

въпроса ми е свързан с включването и изключването на чипа(с два режима на работа е) по време на движение-пречи ли нещо ако се включва при работещ мотор
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 18 Юни 2006, 11:48

зависи какви са ти чиповете
ако са еднакви но само с променени таблици без проблеми се превключват в движение и при работещ двигател в противен случай колата ще загасне...
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

ентусиаст
Аватар

Мнение от LAST RIDE » 19 Юни 2006, 22:03

вкючвал сам го и сам го изключвал без колата да гасне (при вкючването по време на движение се осеща разликата в мощноста)но ме наплашиха че при рабитещ мотор може да ми игори цялата електроника
Заменям си усилвателя!!

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Brezel » 20 Юни 2006, 3:42

LAST RIDE написа:вкючвал сам го и сам го изключвал без колата да гасне (при вкючването по време на движение се осеща разликата в мощноста)но ме наплашиха че при рабитещ мотор може да ми игори цялата електроника

споко! Какво значи цялата електроника. Не може да изгори всичко наведнъж. Може да изгори един елемент който да предизвика смущение в работата на системата!
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.

ентусиаст
Аватар

Мнение от LAST RIDE » 20 Юни 2006, 15:07

нямам представа така ми бяха казали(може би образно)но нетрябвало да се включва в движение-ВЯРНО ЛИ Е това :?:
Заменям си усилвателя!!

коментар:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Brezel » 20 Юни 2006, 16:22

LAST RIDE написа:нямам представа така ми бяха казали(може би образно)но нетрябвало да се включва в движение-ВЯРНО ЛИ Е това :?:

Лично аз нямам представа. Незнам как е направено при теб това с превключването. найдобре питай човека който го е правил
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.

Назад към Tuning