BMW 730d - перла не само на цвят...

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 11 Апр 2006, 0:25

shnitzera написа:абе момчета,що не си погледнете колите ,а критикувате кола ,която две години сабира всички награди за тунинг в германия,не мога да ви се начудя как мойе да казвате на черното бяло.....................все пак има и други коли различни от боготжорената от вас Е30-ка не е ли така...............................ама честно,а ;)

Бате, а замислял ли си се, че НИЕ може и да сме далтонисти и затова да виждаме черното бяло и съответно да не можем да видим кво и е толкова хубавото, а само лошото?
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 15 Апр 2006, 23:05

ФАровете рулират,както и бъбреците,но за мен най-хубавото за Е38 що се отнася до външността си остава Шницер и АЛПИНа!тия брони му идват доста в повечко...особено задната,която по би подхождала на някоя японска кола да речем :confused: ...праговете не са зле-поне нямат рабица :mhihi: :lol: :mhihi: .И сенника на задния джам също не ми харесва колко е широк.Що се отнася до "уникалния" ццвят мисля,че не би отивал на ннищо над 3та серия(от която и да е генерация)-тва си е лично мнение де не нагърбвам никйо с него.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Предишна

Назад към Tuning