Въпрос за ...
Модератор: bum_bum
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за ...
че станаха много теми за турбо,търсих по нета но не намерих отговора.
значи става въпрос за един дизел не е от наште биеми
става въпрос за мерцедес е320 cdi ''99
значи въпроса ми е дали може да се смени турбото с малко по големо турбо и какво трябва да се смени ако може
,значи вмомента е със
GARRETT GT23V
знам че не е форум на мерцедес но има хора на този форум който разбират и за много други коли
10x благодаря
значи става въпрос за един дизел не е от наште биеми

значи въпроса ми е дали може да се смени турбото с малко по големо турбо и какво трябва да се смени ако може

GARRETT GT23V
знам че не е форум на мерцедес но има хора на този форум който разбират и за много други коли

10x благодаря

S 54 SMG

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Според мен тряба да се разрови в нета , дали някой не е правил тунинг на такава кола , това което в момента ми ражда главата е да се замери налягането на турбината и евентуално , да потърсиш готов чип мисля че ще ти свърши работа , повечето съвремнни турбоколи имат бууст контролер.Модифицирания чип ще накара ецу-то на колата да вдигне малко налягането на турбината и съответното гориво, казват че мощтността се вдига до 30% само от такава намеса опитай в prospeed да видиш дали имат вариянт
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Тъй като гледам че нещата са много близки ти пиша аз какво направих,
наскоро се сдобихме с Рехтън,
както знаеш на него мотор,трансмисия и т.н. са му на Мерцедес (270цди),
но и аз исках неква интервенция по-него без да ми пада гаранцията,
затова си взех П-бокс и колата тръгна осезаемо по-добре,в смисъл вече се усеща все едно мотора си е в Е-класа като ускорение,
така че според мен някъв такъв вариант с чип или външен модул би ти свършил работа,вместо да се сменя турбо,кулер и т.н. щото тогава став много дебело и трудно!
наскоро се сдобихме с Рехтън,
както знаеш на него мотор,трансмисия и т.н. са му на Мерцедес (270цди),
но и аз исках неква интервенция по-него без да ми пада гаранцията,
затова си взех П-бокс и колата тръгна осезаемо по-добре,в смисъл вече се усеща все едно мотора си е в Е-класа като ускорение,
така че според мен някъв такъв вариант с чип или външен модул би ти свършил работа,вместо да се сменя турбо,кулер и т.н. щото тогава став много дебело и трудно!
4 мнения
• Страница 1 от 1