Кой и за колко $ ще сложи турбо на М50Б25 ?
Модератор: bum_bum
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Кой и за колко $ ще сложи турбо на М50Б25 ?
Иво - Ludiagsm, обаче е от София, към него може да се обърнеш за турбиниране, като той ще ти каже какви части трябват и какво може да постигнете
Може да му видиш темите в форума и клиповете /ето една от колиците му
http://www.youtube.com/watch?v=-HT5390UWuI
Само дето ако му пишеш тука сигурно няма да ти отговори, за това му пиши на скайп: ludiagsm

Може да му видиш темите в форума и клиповете /ето една от колиците му

Само дето ако му пишеш тука сигурно няма да ти отговори, за това му пиши на скайп: ludiagsm

- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
евала за ентусиазма ти!от около година и нещо съм в форума и от няколко човека съм чувал че номер едно в България е ТОМ!мисля че ще изпипа много добре нещата според нещата които съм чувал за него!
Към БУЛЛЕТ: колега ти добре ще се образоваш и ще си е правиш и после казваш че ще търсиш някой за настройките!ами най случайно от хора които са правили турбо проекти знам че и КЕЛЕША и ТОМ също не обичат да се наемат да настройват коли които не са правили те!но ти си знаеш!
УСПЕХ на колега кирилов!ако отидеш при правилния човек ще си много доволен!Или ТОМ или лудиягсм или келеша и 3-та ще ти свършат работа!
Към БУЛЛЕТ: колега ти добре ще се образоваш и ще си е правиш и после казваш че ще търсиш някой за настройките!ами най случайно от хора които са правили турбо проекти знам че и КЕЛЕША и ТОМ също не обичат да се наемат да настройват коли които не са правили те!но ти си знаеш!
УСПЕХ на колега кирилов!ако отидеш при правилния човек ще си много доволен!Или ТОМ или лудиягсм или келеша и 3-та ще ти свършат работа!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
angel_lalov написа:......
келеша няма проблем с настроиките,за това си е взел и дино!
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
AVGO написа:Кире тука в Русе имало някакви уж изявени майстори ама нищо не мога да ти кажа от личен опит.Даже на единия ми дадоха номера му при нужда, но не знам кой е, какъв е , имам просто номер и име.Ще питам и в Русенския раздел да видя какво ще кажат
Ако говориш за Иван не е един от УЖ майсторите на РЕМУСА е30ката на ЛАРИ съзтезателната лада турбо черен мат е не може да не я знаеш ако са УЖ направени ела ми покажи по кадърно направени и доста други коли от рода на КОСВОРДА на Мартин ЕВО то и други

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
nesko написа:AVGO написа:Кире тука в Русе имало някакви уж изявени майстори ама нищо не мога да ти кажа от личен опит.Даже на единия ми дадоха номера му при нужда, но не знам кой е, какъв е , имам просто номер и име.Ще питам и в Русенския раздел да видя какво ще кажат
Ако говориш за Иван не е един от УЖ майсторите на РЕМУСА е30ката на ЛАРИ съзтезателната лада турбо черен мат е не може да не я знаеш ако са УЖ направени ела ми покажи по кадърно направени и доста други коли от рода на КОСВОРДА на Мартин ЕВО то и други
Неско, аз това го писах преди да те питам теб.Нямах въобще на предвид за този Иван,а за един друг човек на който ми бяха дали само телефон.Нямам нищо против посочените от теб хора

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
kirilov/325i написа:Няма криза в Форума,една оферта не получих!
Е те майсторите развъждат коне, не си играят из форумите

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
kirilov/325i написа:Няма криза в Форума,една оферта не получих!
Е колко човека ти се казаха, какво още искаш?
И това ще е поредната тема, дето последно време са много...

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
Ми те хората и аз ги знам,не падам от небето!
Просто мислех,че някой поне тук от хората които правят Турбопроекти,ще ми направят оферта в смисъл"Караш ми колата,след 3, или 4 месеца имаш 300кс. на колелетата= $ ще ти струва "
Искам просто няколко подобни оферти за да си сверя часовника и да видя към кого да се насоча !!!
Не искам тоя и оня да ми викат,при мишо питай,митко питай и тем подобни...искам оферта от човек който ще го направи !
Просто мислех,че някой поне тук от хората които правят Турбопроекти,ще ми направят оферта в смисъл"Караш ми колата,след 3, или 4 месеца имаш 300кс. на колелетата= $ ще ти струва "
Искам просто няколко подобни оферти за да си сверя часовника и да видя към кого да се насоча !!!
Не искам тоя и оня да ми викат,при мишо питай,митко питай и тем подобни...искам оферта от човек който ще го направи !

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
kirilov/325i написа:Ми те хората и аз ги знам,не падам от небето!
Ами ти ако си мислиш че хората седят и чакат такива като тебе да търсят истински тунери у форума не си познал казано ти е кои са хората които правят от обикновена кола бегачка ти какво още искаш върви и питай на място ти си на зор не майсторите

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От тук натам само ако някой има да каже/предложи нещо. Къде и как прекарват времето си майсторите не е предмет на обсъждане в темата.
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
Спрете с глупавите коментари,предложения чакам....

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2