Castrol 10W60 и m50b25
Модератор: bum_bum
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Castrol 10W60 и m50b25
Колега ти искаш хем "душата в рая хем оная работа до края" Не става така. Щом ползваш колата само за такива цели и я натоварваш повече от нормалното нямаш особенно голям избор. В противен случай сменяш спорта с по евтин и това е. Отностно маслото вземи си МОТУЛ 300в сериите и не се занимавай с глупости.BULL3T написа:bmw325ci написа:MOTUL 15W50 22лв литър аз такова слагам и съм доволен, пробвал съм и кастрол и тотал, но от мотула съм най-доволен
А при много тормоз как се държи?
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
slavianko написа:Колега ти искаш хем "душата в рая хем оная работа до края" Не става така. Щом ползваш колата само за такива цели и я натоварваш повече от нормалното нямаш особенно голям избор. В противен случай сменяш спорта с по евтин и това е. Отностно маслото вземи си МОТУЛ 300в сериите и не се занимавай с глупости.BULL3T написа:bmw325ci написа:MOTUL 15W50 22лв литър аз такова слагам и съм доволен, пробвал съм и кастрол и тотал, но от мотула съм най-доволен
А при много тормоз как се държи?
Какво искаш да кажеш със "душата в рая хем оная работа до края" ,аз с тая кола вече само дрифтя и се лигавя,не я ползвам за друго. Иначе мотула Венци(е34 power) ми каза за него и каза с такова да карам.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- slavianko
- старши ентусиаст
-
[quote="BULL3T"][/quote]Ти да не се обидиш са
Искам да кажа че щом я ползваш само за спорт няма как да стане хем да е маслото което трябва хем да е по евтино.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- BULL3T
- ентусиаст
-
slavianko написа:Ти да не се обидиш саBULL3T написа:Искам да кажа че щом я ползваш само за спорт няма как да стане хем да е маслото което трябва хем да е по евтино.
Да знам го много добре това и точно поради тази причина питам преди да купя,защото аз ще се ръсна със 250 лв само за масло и тва масло като след 2000/3000 км трябва да го фърлям,ще ми стане лошо!Все пак всичко идва моя джоб и през два месеца 250 лв за масло не става. За това питам.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Братле никой не ни кара насила да се занимаваме с това след като ни идва скъпоBULL3T написа:slavianko написа:Ти да не се обидиш саBULL3T написа:Искам да кажа че щом я ползваш само за спорт няма как да стане хем да е маслото което трябва хем да е по евтино.
Да знам го много добре това и точно поради тази причина питам преди да купя,защото аз ще се ръсна със 250 лв само за масло и тва масло като след 2000/3000 км трябва да го фърлям,ще ми стане лошо!Все пак всичко идва моя джоб и през два месеца 250 лв за масло не става. За това питам.

- BULL3T
- ентусиаст
-
slavianko написа:Братле никой не ни кара насила да се занимаваме с това след като ни идва скъпоBULL3T написа:slavianko написа:Ти да не се обидиш саBULL3T написа:Искам да кажа че щом я ползваш само за спорт няма как да стане хем да е маслото което трябва хем да е по евтино.
Да знам го много добре това и точно поради тази причина питам преди да купя,защото аз ще се ръсна със 250 лв само за масло и тва масло като след 2000/3000 км трябва да го фърлям,ще ми стане лошо!Все пак всичко идва моя джоб и през два месеца 250 лв за масло не става. За това питам.А защо трябва да го сменяш на 2000км
Защото ментетата кастрол са много повече от оригиналния кастрол и ме е страх да не си сложа менете. А при мотула няма толкова ментета това е.
п.п. Славянко,ти не си ме разбрал. Аз не казвам,че не искам да давам пари,напротив искам,но като дам ,искам да получа качество ,а не менте! Това е.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
bum_bum написа:Купуваш Мотул от Англия и си капитан
за неразбралите саитът се казва camskill.co.uk и пращат до БГ....дори и гуми

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- BULL3T
- ентусиаст
-
oxam написа:bum_bum написа:Купуваш Мотул от Англия и си капитан
за неразбралите саитът се казва camskill.co.uk и пращат до БГ....дори и гуми
Много благодаря колега!

- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
BULL3T написа:Здравеите колеги,
Мисля да сложа такова масло на м50тката защото мисля да я тормозя яко.Въпроса ми е дали си заслужава 200те лева за 6 литра от това масло? И как ще се отрази това масло на тази кола.
Дават го че това масло е като алтернативно и може да се сложи спокойно на този двигател. В момента съм с някакво 10/40 и след малко тормозене днеска почнаха да тракат повдигачи,доста неприятно.
Значи не си го чувал нарича се ERG - Италианско директен внос в момента карам с 5W40 на 8300 не съм доливал платих 60лв. за 4 литъра двигтеля се държи перфектно а пък за умните молекули май си давш парите не се знае къв балвоч е.Както разбрах че се продават 3-то качество аморисьори и кво ли не за България всяка марка за това съм със специални снабдители добре че имам приятели де . Пропуснах да кажа масълцето зависи от износването на мотора колкото по толкова подебело.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
bum_bum написа:Разбрахме още отдавна като го написа и само от там пазаря гуми
Здрасти, смятам да ползвам този магазин и аз

Благодаря
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3