Supercharger за М42/43/44
Модератор: bum_bum
7 мнения
• Страница 1 от 1
Downing/Atlanta продават Supercharger за 4 цилиндровите двигатели на БМВ
Характеристиките са невероятни.....М42 например увеличава мощноста си от 140 на около 215 кс.....дават гаранция за двигателя над 120 хиляди мили а също казват че промяната в разхода на гориво е незначителна. Supercharger-а е използван от доста хора...отзивите са само положителни....дори е признат от производителя БМВ. До тук беше с добрата новина
ЦЕНАТА МУ Е ОКОЛО 3500$
Всъщност това го знам от други ентусиасти кото са проверили.....във форума на 318ti enthusiasts даже бяха се събрали над 12-13 човека и им бяха направили отстъпка....та цената стана 3000 $....но бяха казали че повече няма да свалят....май още не са ги купили несъм сигурен. Писах майл до Downing/Atlanta за цената а и дали въобще могат да го доставят до България и колко ще струва...Като ми отговорят ще ви уведомя
но на по малко от 4000 $ не се надявайте
Тва е саита на Downing/Atlanta : http://www.downingatlanta.com/da_superchargers_info_new.htm има повече инфо за продукта

ЦЕНАТА МУ Е ОКОЛО 3500$

Всъщност това го знам от други ентусиасти кото са проверили.....във форума на 318ti enthusiasts даже бяха се събрали над 12-13 човека и им бяха направили отстъпка....та цената стана 3000 $....но бяха казали че повече няма да свалят....май още не са ги купили несъм сигурен. Писах майл до Downing/Atlanta за цената а и дали въобще могат да го доставят до България и колко ще струва...Като ми отговорят ще ви уведомя

Тва е саита на Downing/Atlanta : http://www.downingatlanta.com/da_superchargers_info_new.htm има повече инфо за продукта

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
требе да си луд за да си купиш такова нещо...
ще дадеш още малко и ///М3 Е30 ще си купиш,а може и да ти стигнат
ще дадеш още малко и ///М3 Е30 ще си купиш,а може и да ти стигнат

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Tuka S/C vurviat po $6.000 bez znachenie na cilindrite (ESS,ASA, EVOsport sled 8 sedmici shte puska също, и много др. ) ....... otnema 8 пълни chasa инсталациата (+една седмица за пращане получажане на мозъчето), гаранциата мисля е към 2 години (но не сум 100% сигурен за нея) .
пс: като прмер Е46 330 с такъв s/c прави към 340hp (в сравнение с мизерните заводски 225hp), и прави М3 Е46 на супа ...... но ако М3 го има този s/c тои пък pravi към 420к.с
пс: като прмер Е46 330 с такъв s/c прави към 340hp (в сравнение с мизерните заводски 225hp), и прави М3 Е46 на супа ...... но ако М3 го има този s/c тои пък pravi към 420к.с

Получих отговор от г-н Гудроу долу прилагам текста. Цената е 3395 $
...ама си заслужава според мен.Приложил е и писмо с повече информация за Supercharger-а.....след като го преведа ще го покажа. Или най-добре да ви кажа основното.:
Supercharger-а замества фабричната инжекционна система. Увеличаването на мощността става чрез обогатяването и компресирането на горивната смес/въздух-гориво/. В момента на отварянето на клапаните определено количество горивна смес влиза в цилиндъра....Supercharger-а вкарва тази смес под високо налягане и това позволява да бъде вкарано по-голямо количество от нея - от там и повечето мощност. Абе ето го цялото, че ме мързи да превеждам
http://bmw318ti.hit.bg/bimmer/Supercharger_Microsoft_Word_05_00_SC_info_ltr.pdf
Забравих да спомена , че пасва само на 16 клапанови 4-цилиндрови двигатели

Supercharger-а замества фабричната инжекционна система. Увеличаването на мощността става чрез обогатяването и компресирането на горивната смес/въздух-гориво/. В момента на отварянето на клапаните определено количество горивна смес влиза в цилиндъра....Supercharger-а вкарва тази смес под високо налягане и това позволява да бъде вкарано по-голямо количество от нея - от там и повечето мощност. Абе ето го цялото, че ме мързи да превеждам

Забравих да спомена , че пасва само на 16 клапанови 4-цилиндрови двигатели
Dear Mr. Dobrev,
Thank you for your message and for your interest in our DowningAtlanta Supercharger systems for BMW cars. Yes, our systems are compatible with the M42 1,8L 16-valve engine and they offer an approximate 40-50% over original which puts most M42s in the 200 HP range.
The current price of the complete kit is USD 3,395 and we accept VISA, MasterCard or wire transfer. We have never shipped to Bulgaria but I'm sure it can be arranged.
Thanks again for your inquiry and please contact me again if I may assist further. I have attached an information letter that may answer many of your questions.
Jim Goodroe
DowningAtlanta Superchargers
----- Original Message -----
From: Dimitar Dobrev
To: jim.goodroe
Sent: Tuesday, April 22, 2003 10:20 AM
Subject: bmw M42 superchareger
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
[quote="quixzole"]Забравих да спомена , че пасва само на 16 клапанови 4-цилиндрови двигатели
[quote]
Май на М43 няма да стане а...
[quote]
Май на М43 няма да стане а...

7 мнения
• Страница 1 от 1