турбо време
Модератор: bum_bum
15 мнения
• Страница 1 от 1
турбо време
бах мааму тая нощ стана -5 сух студ във враца сутринта беше пак мноо студено.....колата ми върви като ужилена.....имам чувство че е качила 50коня от лятно време....сместа се отива към бедно...откак застудя 3пъти дигам бензин и се нестига
как гори сега не е истина.... ама как бега.... с двама човека на 5-та със 120 25пси превъртях но асфалта беше леко влажен.... всички гумени неща по окачването ми са станали на салата
особено тампоните на задния мост - направо са се изпарили
те нали трудно се менкат и аз за тва до последно

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: турбо време
DA WOLF написа:бах мааму тая нощ стана -5 сух студ във враца сутринта беше пак мноо студено.....колата ми върви като ужилена.....имам чувство че е качила 50коня от лятно време....сместа се отива към бедно...откак застудя 3пъти дигам бензин и се нестига![]()
![]()
как гори сега не е истина.... ама как бега.... с двама човека на 5-та със 120 25пси превъртях но асфалта беше леко влажен.... всички гумени неща по окачването ми са станали на салата
![]()
![]()
особено тампоните на задния мост - направо са се изпарили
![]()
![]()
те нали трудно се менкат и аз за тва до последно
![]()
![]()
![]()
луд сваляй скоростите че тия дни ми идва съединителя
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
И на мен да ти кажа-та това са.......1,725 бара-еба и налягане
Тва или върв зверски и всеки момент ще роди или нещо верно буууст метъра не е в ред

Тва или върв зверски и всеки момент ще роди или нещо верно буууст метъра не е в ред

ми толко сочи на 5-та а понякога и на 4-та.... знам ли и аз се съмниявам нещо....
но пък удря 25 че и повече понякога точно като превключиш предавката и после постепенно (2-4сек) пада до 20пси.....
аз съм го снимал с камерата ама незнам как да го кача някъде щот е 30мб................

но пък удря 25 че и повече понякога точно като превключиш предавката и после постепенно (2-4сек) пада до 20пси.....
аз съм го снимал с камерата ама незнам как да го кача някъде щот е 30мб................
DaWolf

.jpg)

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Тва не го разбрах кога ти идва 25,то не че 20 ми изглежда по-близко,де!
Това трява да се види,така ако е истина имаш сериозни заявки за 12,хх според мен,ама де да знам
Това трява да се види,така ако е истина имаш сериозни заявки за 12,хх според мен,ама де да знам

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Selqatin написа:Аз ако бех на твое място при такъв буст щех да си сложа една широколентова ламбда сонда да си гледам сместа да е около 11,5 и кнок сензор ама ти немаш на кво да броиш детонациите...
А смт6 връзва ли се към кнок сензор и корегира ли аванса???
може да го вържеш към широколентова ламбда и ако има нужда да корегира сместа
другия вариант е ако от кнока в зависимост от броя на детонациите има изход пак от 0 до 5 волта може да се върже за корекция на аванса
з авторото нямам идея дали кноковете имат такъв изход трябва да питам ,но за първия вариант компенсация по ламбда става без грижи
http://www.perfectpower.com
по-точно от там няаа кой ти каже...
но набързо
смт6 управлява до 6 допълнителни дюзи(отделно от оригиналните които се упраляват от сток ЕКУ-то)
смт7 неможе
но пък може други нещица
по-точно от там няаа кой ти каже...
но набързо
смт6 управлява до 6 допълнителни дюзи(отделно от оригиналните които се упраляват от сток ЕКУ-то)
смт7 неможе
но пък може други нещица

DaWolf

.jpg)

15 мнения
• Страница 1 от 1