SX-6000
Модератор: bum_bum
2 мнения
• Страница 1 от 1
SX-6000
Наскоро си купувах масло за доливане и попитах (ей тъй) какви engine treatment-и имат.
Имаха широкоизвестния (поне за мен) "Универсален модификатор" и нещо друго наречено "SX-6000", което ми рекоха че е по-добро.
Взех брошурка за него и си тръгнах.
На брошурата намерих URL-a на сайта на производителя: <a href='www.qmi.com'>www.qmi.com</a>
аз немски не разбирам, ама има и английска версия та се зачетох.
Ако нещата дето се твърдят там са истина - нямам търпение да се облажа от това достижение на науката.
Значи продукта бил някакви си тежки PTFE (?!) молекули дето полепвали по грапавинките на метала и се 'сресвали' по посока на движението. Като резултат триенето намалявало и оттук износването; Като страничен ефект се качвало КПД-то и все хубави неща от тоя род.
Ефекта оставал и след смяна на маслото и се наблюдавал (макар и затихвайки) следващите 80,000км.
Твърдят че са сертифицирани от нам си колко институции и организации и прочее.
Та се чудя някой пробвал ли го е това нещо, да земе да сподели опита си.
p.s. извинявам се че дублирах постинга си и в Tuning, но първо го бях пуснал в "Сервизи и Магазини за части", а после видях че мястото му е по-скоро тук.
Имаха широкоизвестния (поне за мен) "Универсален модификатор" и нещо друго наречено "SX-6000", което ми рекоха че е по-добро.
Взех брошурка за него и си тръгнах.
На брошурата намерих URL-a на сайта на производителя: <a href='www.qmi.com'>www.qmi.com</a>
аз немски не разбирам, ама има и английска версия та се зачетох.
Ако нещата дето се твърдят там са истина - нямам търпение да се облажа от това достижение на науката.
Значи продукта бил някакви си тежки PTFE (?!) молекули дето полепвали по грапавинките на метала и се 'сресвали' по посока на движението. Като резултат триенето намалявало и оттук износването; Като страничен ефект се качвало КПД-то и все хубави неща от тоя род.
Ефекта оставал и след смяна на маслото и се наблюдавал (макар и затихвайки) следващите 80,000км.
Твърдят че са сертифицирани от нам си колко институции и организации и прочее.
Та се чудя някой пробвал ли го е това нещо, да земе да сподели опита си.
p.s. извинявам се че дублирах постинга си и в Tuning, но първо го бях пуснал в "Сервизи и Магазини за части", а после видях че мястото му е по-скоро тук.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Аз на тиква работи невярвам,даже в Българския Авто Билд бяха писали за някви такива течности дето ако си нямал масло в двигателя като сипеш едно шише от чудотворната течност си можел да караш едиси колко километра без масло......дрън дрън глупости.Разбирасе всичко се оказа измама даже тестовата кола беше Е46 318.Маиче буталата бяха залепнали за цилиндрите,неси спомням вече може и да греша 

2 мнения
• Страница 1 от 1