кЪФ ЩЕ е ефекта на 1.8 от един жужар
Модератор: bum_bum
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: :-)
hafte написа:dizelboy я кажи колко струва този газов инжекцион и къде може да се намери (фирми които продават и монтират) и какво ми трябва от него (само изпарител или).
Хора дайте малко инфо за тези газови инжекциони, някакви схеми и принцип на работа и т.н. за да мога да сложа на първо време турбо и да събирам пари за газов инжекцион и т.н.
П.С. ако има навити да ми направят колата качествено на турбо да казват и на нормални цени (пишете ги на Л.С. естествено ако не ще рева на киро на рамото
около 1500 до 2000 лева е газовия инжекцион тои представлява компютар дюзи по просто казано си4ко оножа което е направено за бензин само4е на гас така4е полза никва бии го направо на бензина и твасие далавера нема никва ако не си запо4нал несе захващаи хи4

hafte........
www.brc.hit.bg
Влизаш на :"газови системи" и гледаш Sequent има и схема.Сьщо има и Ловато газови инжекциони ама не им знам сайта,както и руски вариянти мисля че се казваха ГИГ

Re: кЪФ ЩЕ е ефекта на 1.8 от един жужар
dopestar написа:колко коня ще стане, и къде могат да ми го монтират и колко пари би струвало, шото аз го залепих с тиксо ама ...курец![]()
![]()
Това е мение само на някой от Лозен само такъв простак може да каже жужер е големи тупани са там това "жужер" Охлюв яз до дека бях у комшо он мина с 300 1.5 12 клапану топи баниците.Горе при паметнико влезнааме с ръчна они ората избегаа
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: кЪФ ЩЕ е ефекта на 1.8 от един жужар
mk4 написа:dopestar написа:колко коня ще стане, и къде могат да ми го монтират и колко пари би струвало, шото аз го залепих с тиксо ама ...курец![]()
![]()
Това е мение само на някой от Лозен само такъв простак може да каже жужер е големи тупани са там това "жужер" Охлюв яз до дека бях у комшо он мина с 300 1.5 12 клапану топи баниците.Горе при паметнико влезнааме с ръчна они ората избегаа

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Не бе не така
Минвам на площадо с мойо 323и спорт 170маски и шес маймунки под капако са се фанали за ръце и маат хорце начччи момче като побих една по минга уно зафана да се суче а ората фанаа див заек
по ефектно е така
Минвам на площадо с мойо 323и спорт 170маски и шес маймунки под капако са се фанали за ръце и маат хорце начччи момче като побих една по минга уно зафана да се суче а ората фанаа див заек
по ефектно е така

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2