Съединител?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 22 Окт 2005, 11:33

Съгласен и аз.Усилен притискател + нормален феродов е много добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 24 Окт 2005, 11:05

landikar написа:Съгласен и аз.Усилен притискател + нормален феродов е много добре.

И аз съм на това мнение и си търся притискател като на Илиян , но се 4удя , дали не е по-добре да си накова нови кереми4ни наклад4ици на керами4ната кръста4ка и като ми доиде притискателя да ги сложа и двете или да си монтирам нормален феродов васко вели4ков обеща да направи цена за кереми4ните наклад4ици :) ама аз си се 4удя как е по-добре , гадното при мен е 4е демпферните пружини са на феродовия диск а керамиката ми няма и ще стане весело ;) спомням си преди 2 години как на божура оскубнах задния мост от купето и също как два пъти 4упих дясната лапа на мотора и отскубнах тампона на мотора от лявата страна , та керамиката е нож с две остриета хем помага ама кат нема демпферни пружини и човека по навик :) пуска ряско съединителя в комбинация с рязко подаване на газ и стават демеджите :mhihi:

ина4е гледах има като за моя мотор керами4на кръста4ка със демпфери ама 450лв

а моя го плащах 280лв ОМР , но тогава нямах то4на представа какво ще се слу4и с тампони и тн.

явно керами4ния диск без демпфери е или за много лека кола с лек маховик или за кола която е демпфери на самия маховик

кобрата понеже е с клима пружините са му на маховика и ще му дойде по-добре ама си трябжа и истински притискател 4е ина4е само струшки ще падат :mhihi:

ето тука две снимки на притискателкато за кобрата цената му е 300 ли 320 лв

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vassil.velichkov » 25 Окт 2005, 23:19

Ето някои цени за твоето BMW за комплекти от Spec:
Stage 1 (315Nm Organic high-clamping force): 585 лева крайна цена в БГ
Stage 2 (370Nm Carbon high-clamping force): 723 лева крайна цена в БГ
Stage 2+ (390Nm Carbon/Ceramic high-clamping force): 849 лева крайна цена в БГ

Комплектите включват притискател, "феродов" диск, лагер. Притискателите на всеки по-висок стейдж са с по-голяма сила на притискане. Всичко до Стейдж 2+ е мазен стрийт вариант. Стейдж 3 вече е малко гаден за каране в града, Стейдж 4 и 5 стават само за рейсинг. Има и междинен Стейдж 3+, който не се предлага точно за това БМВ, но той обикновено е най-скъпият вариант - има капацитет на Стейдж 4 или 5, но е стрийт. В момента Ортиз ще се радва на такова нещо и го чакам да каже "густо ли е или си е е е... майката" :lol: :lol: :lol:

Това го пиша, защото ако има няколко кандидати за съединители мога да извадя цени до БГ за всякакви модели БМВ (и марки де) и да направим групова отстъпка - нищо, че не става дума за едни и същи неща.

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 26 Окт 2005, 15:31

Василе, това изглежда много добре,а за мен какъв ще е срока за 2-ро ниво ако реша да си поръчам?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vassil.velichkov » 27 Окт 2005, 0:06

Cobra написа:Василе, това изглежда много добре,а за мен какъв ще е срока за 2-ро ниво ако реша да си поръчам?

През "активния" сезон имаме транспорти всяка седмица, сега - веднъж на две седмици, а през зимата сигурно веднъж месечено. Иначе съединителите са готови да тръгнат от Спек 72-часа след проръчка - те не ги складират, ами ги произвеждат след поръчка. Zero-inventory-policy...След 1 седмица ще вдигаме стока от Щатите, т.е. може и тия дни да се пусне поръчка и ще дойде бързо. Ако нямаш зор, нямаш и грижи ;)

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 27 Окт 2005, 19:38

10X ще го имам като вариант!

Предишна

Назад към Tuning