M42 или M20 във Е30
Модератор: bum_bum
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
има ли навити тук да ме повозят на м20б20 и м42 в е30-ки
Наистина ли М20 -та е по мудна от М10б18

Наистина ли М20 -та е по мудна от М10б18

Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
хех за толкова време не взе ли решение вече
.иначе мога те повозя на следвашия кръг от дрифт шампионата 

Alex_Burdin написа:хех за толкова време не взе ли решение вече.иначе мога те повозя на следвашия кръг от дрифт шампионата
абе май ще са 6 в редица,нищо че е ламя и е муден

Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Alex_Burdin написа:хех за толкова време не взе ли решение вече.иначе мога те повозя на следвашия кръг от дрифт шампионата
Като гледам клиповете в дрифтинга и аз искам да ме повозиш на твоя исТ

- armat
- Потребител
-
- Кара: Е46 М3
- Мечтае да кара: BMW E92 M3
Re: M42 или M20 във Е30
сложи си м42 защото ако слагаш на 4ри цилиндрова кола 6 цилиндров двигател тр да оправяш документи и тр да смениш окачването мисля
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re:
E30_M_Tech_ll написа:на сбирки ходя всяка седмица без да пропускам и се познавам с почти всички варненски колеги![]()
имам наблюдения над двата мотора и затова говроя ... както казах и по горе всеки си има право на вкус и избор
пич ти си позор за варненци да беше от перник да не ме е яд
а ти за какво се имаш бе прост шоп такъв![]()
ако беше от варна до сега да съм ти показал някой работи как ставатоще като ми се праеше на важен пъривя път
аман от леко мутирали голфаджий качи ли се на бмв като теб![]()
ти срам за всики които карат бмв не само за града в който живееш
аве марто,и тука ли ръсиш мозък

що убиждаш така хората(мутирали голфаджии)ми ти тая барака дето я караш може да се сравнява само с мутирал запорожец(само дето върви по малко) и кво кат идваш на сбирки,най много митко номер едно да те боцне следващия път щото с него се заяждаш май

извинявам се за лиричното отклонение,са по темата
м42-корав мотор,върви прилично,харчи малко,перфектно газоразпределение,веригата е голям плюс,никакви проблеми с главата,хидравлични подигачи,спокойно се върти до 8000 оборота без никви грижи,много по пъргав,динамичен и компактен,най важното"кован" читави части се намират навсякаде

м20-читав мотор,но вече рядко се намират запазени екземпляри,по често прави проблеми в главата,износва леглата на вала,кубилиците,като се върти на по високи обороти понякога и ги чупи,доста по тромав е от м42 особенно на старта,приятен е за каране обаче на дълъг път,върви мазно и има готин звук.дори и в каталога го дават по бавен от 1,8 ис със 136 монтиран в е30,на практика колкото и старта да сме правили с двата мотора ис бие обедително.
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: M42 или M20 във Е30
тихо ся... че с мойта м10-ка и м20б20 съм бил и м50б20(в е34) и други марки коли които няма да изреждам ся... като е умрял с боксуващ и виещ съединител... но това няма нищо общо с темата.... имам си наблюдения и няма как да знаеш от къде щот не си ми вързан за гъза да знаеш аз къде ходя и кво гледам и в кво съм се возил....
плюс тва ти си на същото мнение като мен така че не знам защо вобще ме упрекваш? аз ако съм ръсил мозък значи и ти сега изръси малко
ай без лоши чуства....
плюс тва ти си на същото мнение като мен така че не знам защо вобще ме упрекваш? аз ако съм ръсил мозък значи и ти сега изръси малко

ай без лоши чуства....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4