Спора м/у Нисанаджийте и БМВ ...
Модератор: bum_bum
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Смешно или не,максо е прав!Обикаляхме като луди из калта а "тарикатите" си паркираха колите почти на "пистата",честно ли е?
Защо правилата не са еднакви за всички?
(bubsa) написа:Смешно или не,максо е прав!Обикаляхме като луди из калта а "тарикатите" си паркираха колите почти на "пистата",честно ли е?
Я ми обясни къде ще паркираш ти твоята, кола за да гледаш от нея и къде щяха да паркират всички, които искат като вас да гледат от колите си

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Ами или никой няма да се паркира така ... или първите дошли на пистата и тва е ... а не да се делим на випове и други.Иначе имаше места в калното ... ние бяхме с кола на предно със зимни гуми ... щяхме да издрапаме от калта след това ... та имаше къде да застанем стига да ни бяха пуснали като випове.
На пистата на Дунев трябваше да си ВИП за да караш ... на Калояново да си ВИП за да влезнеш с колата си ... скоро съм сигурен, че ще е нужно да си ВИП за да гледаш ... или за да си платиш входа ще трябва да притежаваш ВИП карта хехе ... и ще има ВИП карти за кебапчетата... те ще са по-дълги за да се наблегне на това колко по-спецялни са една спрямо други хора.
И даже може ВИП съобщения да получавате през някой гсм оператор ... съобщения от типа "състезанието не е свършило ... само лъжем тъпаците да си ходят ... платили са входа вече не са ни нужни" ... нещо такова. 

без реклами в подписа...

MaXo написа:Ами или никой няма да се паркира така ... или първите дошли на пистата и тва е ... а не да се делим на випове и други.Иначе имаше места в калното ... ние бяхме с кола на предно със зимни гуми ... щяхме да издрапаме от калта след това ... та имаше къде да застанем стига да ни бяха пуснали като випове.
И к`во да каже организатора на спонсорите?
-Батки не можете да влезнете на пистата, защото Максо е дошъл преди вас и е паркирал вече

-Кой, кой?
-Максо бе, как кой

С теб ще измислят вицове хората след време

П.П. нали ся само се лигавиш и не си сериозен

- MaXo
- ентусиаст
-
Спонсорите трябва да си имат предварително ясни места ... и тези места да се пазят от някви момчета, на които да им се плати ... не е сложно.После тия момчета като свършат тая работа в началото на деня ... пренасочват се да пазят входа и изхода... и те такива ми ти работи.Баси тия всичките вътре ли бяха спонсори? 

без реклами в подписа...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
MaXo написа:Ами или никой няма да се паркира така ... или първите дошли на пистата и тва е ... а не да се делим на випове и други.Иначе имаше места в калното ... ние бяхме с кола на предно със зимни гуми ... щяхме да издрапаме от калта след това ... та имаше къде да застанем стига да ни бяха пуснали като випове.На пистата на Дунев трябваше да си ВИП за да караш ... на Калояново да си ВИП за да влезнеш с колата си ... скоро съм сигурен, че ще е нужно да си ВИП за да гледаш ... или за да си платиш входа ще трябва да притежаваш ВИП карта хехе ... и ще има ВИП карти за кебапчетата... те ще са по-дълги за да се наблегне на това колко по-спецялни са една спрямо други хора.
И даже може ВИП съобщения да получавате през някой гсм оператор ... съобщения от типа "състезанието не е свършило ... само лъжем тъпаците да си ходят ... платили са входа вече не са ни нужни" ... нещо такова.
ти верно не си наясно ама грам с организирането на квото и да е... дали и рожден ден си си организирал някога

тези коли които са били вътре са влезнали с покани... поканите са раздадени на спонсорите а спонсорите съответно на който са предценили... няма вип няма мип... казвам ти го защото и аз съм сред спонсорите и на мен ми бяха дадени покани и ги раздадох на мои познати и приятели...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
мисля че наистина няма смисъл да се води този спор... просто Максо и компания са твърдоглави и колкото и да им обесняваш за кво става на въпрос те пак намират ново нещо за което да се захапят...
пък и честно каззано не виждам защо точно на тебе трябва да ти обесняваме тънкости... не си никакъв... ти си само един изявен форумен драскач и тва е... приеми че не си нищо повече от това!
П.С. ама и това пак е нещо... е тоо KASAPA и тва не е
ето виждаш ли по велик си от някой аре млъквай вече
пък и честно каззано не виждам защо точно на тебе трябва да ти обесняваме тънкости... не си никакъв... ти си само един изявен форумен драскач и тва е... приеми че не си нищо повече от това!
П.С. ама и това пак е нещо... е тоо KASAPA и тва не е

- MaXo
- ентусиаст
-
Баци аз като съм участвал в организирането на тунинг шоу ... имаше опашка от входа на Божурище ... до светофара при Метро.Опашка от коли ... а тва е почти 2км ... разбираш ли за какво става въпрос? Та с доста народ ми се е налагало да се справям ... но съм се справял с помоща на хора, на които им се е плащало ... и тия пари са били от входа ... вход 2лв.Само тия дето даваха билетчетата бяха поне 8 човека и не смогваха.Та недей да коментираш ... мразя да се хваля ... но няма как да ти го спестя при тоя малоумен коментар за рождения ден.
А това, че сте си раздавали на ваши хора поканите ... хич не ме ебе ... придавали сте си важност ... комплексарска работа ви казвам... от самото начало това обяснявам.Следващия път ще се рекламирате само сред приятелите си ... щото с това ебано отношение към другите... ясно ти е нали?
А това, че сте си раздавали на ваши хора поканите ... хич не ме ебе ... придавали сте си важност ... комплексарска работа ви казвам... от самото начало това обяснявам.Следващия път ще се рекламирате само сред приятелите си ... щото с това ебано отношение към другите... ясно ти е нали?
без реклами в подписа...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
MaXo написа:Баци аз като съм участвал в организирането на тунинг шоу ... имаше опашка от входа на Божурище ... до светофара при Метро.Опашка от коли ... а тва е почти 2км ... разбираш ли за какво става въпрос? Та с доста народ ми се е налагало да се справям ... но съм се справял с помоща на хора, на които им се е плащало ... и тия пари са били от входа ... вход 2лв.Само тия дето даваха билетчетата бяха поне 8 човека и не смогваха.Та недей да коментираш ... мразя да се хваля ... но няма как да ти го спестя при тоя малоумен коментар за рождения ден.
а помисли колко е голяма разликата м/у тунинг шоу и тунинг шуо+дрифт+тайм атак+италянско
тунинг шоу който и да се хване ще го организира хубаво дори и да е малоумен

Последна промяна Ogi на 11 Мар 2009, 14:48, променена общо 2 пъти
- MaXo
- ентусиаст
-
Ogi написа:мисля че наистина няма смисъл да се води този спор... просто Максо и компания са твърдоглави и колкото и да им обесняваш за кво става на въпрос те пак намират ново нещо за което да се захапят...
П.С. ама и това пак е нещо... е тоо KASAPA и тва не е![]()
А ти някакъв ли си ... аааа спонсор ... забравих за миг... колко даде?И аз ще съм спонсор, ако ще има от дългите кебапчета и съобщенията...

без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
Ogi написа:а помисли колко е голяма разликата м/у тунинг шоу и тунинг шуо+дрифт+тайм атак+италянско
тунинг шоу и KASAPA да се хване ще го организира хубаво въпреки че е малоумен
Ами много по-лесно е тайм атак+италянско ... щото оценяването на тунинг шоутата + обработка на резултати си е ебано занимание и отнема време... и е леко скучно.

Последна промяна MaXo на 11 Мар 2009, 14:52, променена общо 1 път
без реклами в подписа...

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!