малко промяна в таблото.......
Модератор: bum_bum
5 мнения
• Страница 1 от 1
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
малко промяна в таблото.......
искам да знам, дали може да се намери из нета или в някоя тема - шаблон на таблото уредите на е36...... искам малко да експериментирам.... да наложа фон зад километража и оборотомера и другите индикации,....
някой дали е опитвал такова нещо...
някой дали е опитвал такова нещо...
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
Недей си разваляй колицата...Лесно може да стане това..намираш си снимка на плазмен километраж или направо готов шаблон в нет-а за Е36,отваряш го през Фотошоп-а,очертаваш го...редиш километрите и слагаш зад тях лайер с фон-а,но просто ще стане адската цигания-чесно..Няма как да го направиш качествено според мен...През ценя ще се ядва ако се напасне размера и се ламинира,но включиш ли светлините....отдолу ще прозира и ще стане мноооого кофти
По добре си търси плазмен километраж в червени или оранжеви меки цветове,който да не дразнят,защото при дълго пътуване ще разкатае фамилията на очите и мозъка.

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Той колегата няма да прави дълги пътувания .. не виждаш ли какво е написал, че кара... по релсите ... значи само в града 

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
намерете ми примерен шаблон,... щото аз не намирам,... или поне незнам как да го търся
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
5 мнения
• Страница 1 от 1