Превод на разни неща
Модератор: bum_bum
3 мнения
• Страница 1 от 1
- denis.mustafov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318 IS/VOLVO V40
- Мечтае да кара: E30 M3
Превод на разни неща
Та чета си аз из нета,замечтано и си викам ако вземах 2-3 бона заплата,да ама не.Темата беше нова,превод на български език от някакъв пич с езикови познания.
Идеята ми ако може да се превеждат повече теми.Някаде бях чел че всички приходи на форума се използват само и единствено за инвестиране в самия него,и това може да е добра инвестиция.Мисля че би могло да е от полза превеждани теми от чужди форуми,писания,статии и т.н.
Организаторите да кажат възможно ли е или не.
ако ви харесва идеята давайте по глас(мнение),пък може да се получи нещо.
Идеята ми ако може да се превеждат повече теми.Някаде бях чел че всички приходи на форума се използват само и единствено за инвестиране в самия него,и това може да е добра инвестиция.Мисля че би могло да е от полза превеждани теми от чужди форуми,писания,статии и т.н.
Организаторите да кажат възможно ли е или не.
ако ви харесва идеята давайте по глас(мнение),пък може да се получи нещо.
- denis.mustafov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318 IS/VOLVO V40
- Мечтае да кара: E30 M3
сериозно ли ве
сериозно ли ве момчета(и момичета) никой ли няма да ме подкрепи.Никои ли не иска да прочете някоя друга интересна тема от чужди автори и съсздатели.
Браво,на тъпите ми въпроси,ми отговаряте,а когато става въпрос за нещо интерсно се дърпате.
Браво,на тъпите ми въпроси,ми отговаряте,а когато става въпрос за нещо интерсно се дърпате.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
3 мнения
• Страница 1 от 1