Рисунка за преден капак
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Страно много зависи от рисунката.Много е относително и поради това кой ще я прави.По-добре недей рискува,защото за жалост,както повечето изрисувани автомобили ще изглежа смешно.

,
Разбирасе че 200 лв е висока цена.Мойте ги праскаха с прахово боядисване брат по 25лв джантата 4 по 25 ест равно на 100 левчета 

България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Re: ,
bateto написа:Разбирасе че 200 лв е висока цена.Мойте ги праскаха с прахово боядисване брат по 25лв джантата 4 по 25 ест равно на 100 левчета
Къде ти ги боядисаха ? Във Варна ли ?
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Ето ти една тема ,постнал съм много снимки с такива рисунки.Това си е изкуство и се нарича Аербрушинг(дано не греша името)
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
200 лева за боя на джантите е нормална цена за мен, като имаш предвид работа и материали ...там подготовка за боя а у ... бояджийските услуги са се дигнали.

- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Myxa-TePoPuCT написа:200 лева за боя на джантите е нормална цена за мен, като имаш предвид работа и материали ...там подготовка за боя а у ... бояджийските услуги са се дигнали.![]()
Напълно съм съгласен с теб колега,баща ми е автобояджия и 200 лв си е напално нормална цена за пребоядисване на джанти,щото труда не е никак малко,а не знам дали си имате представа как се облепят и търкат "еленски рога",просто нема такава нерва,играчката е в пъти повече отколкото да пребоядисаш цяла кола,така че не бъдете стиснати ако искате да имате готино пребоядисани джанти

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2