Смисала от резонаторното гарне
Модератор: bum_bum
13 мнения
• Страница 1 от 1
- venom_rider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b25
Смисала от резонаторното гарне
Здравейте, имам едно малко допитване поради последно спортно гарне в колата ми има невероятни вибрации и искам да питам след монтирането на резонатор ще намалеят ли вибрациите и да се запази рева от гарнето разбира се . Мерси предварително
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
По пътя на генерацията ти има ли "мека връзка" ако не, то тя евентуално би потушила доста от неприятните вибраций 

R.I.P Landikar
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
slatanic написа:venom_rider написа:меката вразка от каф материал трябва да е
Гумен чугун!Еластичен и неразрушим от вибрациите!

Меката връзка е оплетка от стоманени нишки под формата на тръба.Има ги във всеки сервиз за гърнета...Наистина доста гаси вибрациите

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
slatanic написа:venom_rider написа:меката вразка от каф материал трябва да е
Гумен чугун!Еластичен и неразрушим от вибрациите!
Следващото подбно "остроумно" мнение ще ти донесе заслужна почивка

R.I.P Landikar
- venom_rider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b25
а
допитах по повод смяната на тампона на скоростната и ми казаха че ако го сменя ще препратя вибрациите кам мотора и тогава ще трябва да сменя и неговите тампони
Не ме разбираш правилно.
Аз съм с нормални тампони на двигателя и бях няколко месеца с едни тампони на скоростната на Ruff, които са 80% по-твърди от каучук, ако не се лъжа. Резултатът е, че ауспусите ревяха повече, но нямах вибрации в купето. Виж в темата в подписа ми за кои говоря.
Сега сложих оригиналдъ и ми поутихна колата, въпреки че като отворя вратата чувам как си кашля задното ми гърне (което е за смяна).
Времето, за което съм карал с твърдите тампони на кутията, не е повлияло на тампоните на двигателя ми по никакъв начин. Просто няма логика. При състезателни коли се слагат полиуретани и делрини за тампони. Нали си виждал как като даде газ и камерата се размазва от вибрациите
Погледн си тампоните в какво състояние са. Ако са накъсани, сменяй. После никой не знае каква ти е генерацията. Аз съм с резонатор и почти не чувам ауспусите. Лошото е че сега зимата, много пуши отзад, особено на газ. Качи си колата на някой канал, викни някой прятел да дава газ и след под колата да видиш къде дрънчи. Най-вероятно имаш нещо скъсано някъде или ти удря ауспуха в шасито. Няма как да ти кажем: "Направи еди кво си и то ще се оправи всичко". Това за меката връзка също е абсолютно правилно.
Аз съм с нормални тампони на двигателя и бях няколко месеца с едни тампони на скоростната на Ruff, които са 80% по-твърди от каучук, ако не се лъжа. Резултатът е, че ауспусите ревяха повече, но нямах вибрации в купето. Виж в темата в подписа ми за кои говоря.
Сега сложих оригиналдъ и ми поутихна колата, въпреки че като отворя вратата чувам как си кашля задното ми гърне (което е за смяна).
Времето, за което съм карал с твърдите тампони на кутията, не е повлияло на тампоните на двигателя ми по никакъв начин. Просто няма логика. При състезателни коли се слагат полиуретани и делрини за тампони. Нали си виждал как като даде газ и камерата се размазва от вибрациите

Погледн си тампоните в какво състояние са. Ако са накъсани, сменяй. После никой не знае каква ти е генерацията. Аз съм с резонатор и почти не чувам ауспусите. Лошото е че сега зимата, много пуши отзад, особено на газ. Качи си колата на някой канал, викни някой прятел да дава газ и след под колата да видиш къде дрънчи. Най-вероятно имаш нещо скъсано някъде или ти удря ауспуха в шасито. Няма как да ти кажем: "Направи еди кво си и то ще се оправи всичко". Това за меката връзка също е абсолютно правилно.
13 мнения
• Страница 1 от 1