тапицерия
Модератор: bum_bum
14 мнения
• Страница 1 от 1
- sera_bavno
- Потребител
-
тапицерия
абе скоро си правих тавана,седалкиете и волана на моето бмв в пловдив.и ми струва доста.ама стана перфектно.и немога да разбера кво се гледате да ви излезе по-танко,нали карате бмв................
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Re: тапицерия
sera_bavno написа:абе скоро си правих тавана,седалкиете и волана на моето бмв в пловдив.и ми струва доста.ама стана перфектно.и немога да разбера кво се гледате да ви излезе по-танко,нали карате бмв................

- rango
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на магия
sera_bavno написа:абе скоро си правих тавана,седалкиете и волана на моето бмв в пловдив.и ми струва доста.ама стана перфектно.и немога да разбера кво се гледате да ви излезе по-танко,нали карате бмв................
струва ми се че си малко проЗт, пьрво кажи кво е бмв-то,второ колко са тия много пари и трето секи си праи сметката колко иска да даде за дадена услуга по колата си анадьнму брадьре

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Колега, и аз така. Майсторите ги избирам по ценоразписа- колкото по- скъпо, толкоз по- добре

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Е нема такава тема! Някой разбра ли, човека хвали ли се, храна ли търси или какво?
П.С. sera_bavno да нямаш запек нещо? С подходящите хапове, можеш да станеш sera_barzo.

bum_bum написа:sera_bavno написа:абе скоро си правих тавана,седалкиете и волана на моето бмв в пловдив.и ми струва доста.ама стана перфектно.и немога да разбера кво се гледате да ви излезе по-танко,нали карате бмв................
Колега, и аз така. Майсторите ги избирам по ценоразписа- колкото по- скъпо, толкоз по- добреВсе пак карам БМВ
Има логика в думите ти

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Vlados написа:sera_bavno написа:абе скоро си правих тавана,седалкиете и волана на моето бмв в пловдив.и ми струва доста.ама стана перфектно.и немога да разбера кво се гледате да ви излезе по-танко,нали карате бмв................
Е нема такава тема! Някой разбра ли, човека хвали ли се, храна ли търси или какво?
П.С. sera_bavno да нямаш запек нещо? С подходящите хапове, можеш да станеш sera_barzo.

п.п Еи в една друга тема точно за такива теми си говорехме..
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
абе човека просто ни показва как трябва да правим...аз за кво ли си претапицирах тавана сам....тамън ми бяха предложили за 500 лева ама аз инат мааму д*ба...инача щом караш BMW значи си турбо богат...а що карам от 91"?Абе кефи ме годината

Не винаги е така!!но в повечето случаи сте правиTUZara` написа:bum_bum написа:sera_bavno написа:абе скоро си правих тавана,седалкиете и волана на моето бмв в пловдив.и ми струва доста.ама стана перфектно.и немога да разбера кво се гледате да ви излезе по-танко,нали карате бмв................
Колега, и аз така. Майсторите ги избирам по ценоразписа- колкото по- скъпо, толкоз по- добреВсе пак карам БМВ
Има логика в думите ти

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
super_bojo написа:модераторите кво чакат та оште не са я сложили в полезни![]()
![]()
![]()
на нея разчитаме особено много. доста неща ще се научат. олезна е спор няма. ако нещо не знаете как да направите прочетете темата и проблемите се решават

14 мнения
• Страница 1 от 1