AC SHNITZER СТАБИЛИЗАТОР НА НАПРЕЖЕНИЕ? Питане!
Модератор: bum_bum
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
AC SHNITZER СТАБИЛИЗАТОР НА НАПРЕЖЕНИЕ? Питане!
В еbay видях, че се предлага "БМВ AC SHNITZER СТАБИЛИЗАТОР НА НАПРЕЖЕНИЕ" за моделите E36 E46 E39 E34 E30. Там описват колко е добър този уред, как увеличава мощността, дава икономия, дава бърз старт, намалява щума на двигателя. Също така обясняват как CPU-то на колата е зависимо от по-стабилния ток и т.н. И тъй като карам дизел си мисля, че това би било полезно за моят автомобил. Интересува ме според вас дали това е така или това е поредният опит да те накарат да изхарчиш някой лев ($) за любимата ...ама не жена, а кола.
Ето и адреса за по-любопитните:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=33577
Ето и адреса за по-любопитните:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=33577
Последна промяна ICE на 11 Ное 2004, 0:49, променена общо 1 път
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
неземна простотия .. напрежението за ЕКУто се филтрира от акумулатора ,а няма по стабилизирано напрежение от това на акумулаторна батерия ,вЕрвай ми ел. техник съм освен всичко друго
DD

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
То, че напрежението на акумулатора не е много стабилизирано - не е
, ама пък навсякъде във електрониките където трабва да има стабилизатори - си ги има. Поне 90% от чиповете работят със захранване от 5 волта, а то се прави от стабилизатори. Единствено може би изпълнителните механизми (релета, инжектори и т.н.) се захранват от напрежението на акумулатора, а дали на тях им трабва чак пък стабилизирано захранване е съвсем друг въпрос.

- ICE
- Ледения
-
ОК,
Ама все пак относно паленето сутрин (сега нямам проблем, пали от 1/4 оборот студена), нали иде зима, а аз знам, че при дизела най важен е акумулатора/тока/ при палене). Хвърлете едно око на това което пише в сийта, който съм ви посочил в началото (написано е на английски), че уреда действал като тези преносимите стартерни устройства , които ги използват за даване на силен стартов ток (с висок ампераж) и т.н и т.н. Замислям се и поради още една причина, все пак фирмата е SHNITZER, не някоя Китай Де Лукс. Абе то човек знае ли в днешно време...
Ама все пак относно паленето сутрин (сега нямам проблем, пали от 1/4 оборот студена), нали иде зима, а аз знам, че при дизела най важен е акумулатора/тока/ при палене). Хвърлете едно око на това което пише в сийта, който съм ви посочил в началото (написано е на английски), че уреда действал като тези преносимите стартерни устройства , които ги използват за даване на силен стартов ток (с висок ампераж) и т.н и т.н. Замислям се и поради още една причина, все пак фирмата е SHNITZER, не някоя Китай Де Лукс. Абе то човек знае ли в днешно време...
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Re: AC SHNITZER СТАБИЛИЗАТОР НА НАПРЕЖЕНИЕ? Питане!
ICE написа:Там описват колко е добър този уред, как увеличава мощността, дава икономия, дава бърз старт, намалява щума на двигателя.
А кафе не прави ли?

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
както виждате има само два извода , това нещо поскоро е някъв вид кондензатор , не мисля че си заслужава парите и тези за доставката
по-добре за 150лв един кондензатор за аудиосистема ,същата работа

по-добре за 150лв един кондензатор за аудиосистема ,същата работа
- ICE
- Ледения
-
july`s написа:на мене ми хрумна друго:)
кондензатор от аудиото да се ползва за тази цел (временно с цел тестване),
в тази връзка, твоя кондензатор не е ли вързан по същия начин? паралелно на акку-то? има ли промяна? (освен че не примигват фаровете, като думне баса:)
july`s,
Кой изпробва тази система? Нека да сподели за какво става въпрос, дали има ефект...
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Като го гледам май няма общо с AC SHNITZER. По-скоро с някой китайски такъв. По размери не ми прилича ако е кондензатор да има и полувин фарад...
10 мнения
• Страница 1 от 1