Е кажете нещо и моята сива страст

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

Мнение от Palikarov » 08 Окт 2008, 14:26

deemov написа:Palikarov не съм съгласен с теб. Това че този спойлер е приличащ на този от пистова М3-ка, не значи че трябва да седи добре на нормална такава, а напротив на колегата колата не е пистова :)

Колега, нещо не си ме разбрал. От всичката храна излезе, че пуснатите спойлери са пейки от тунинг център Илиенци, а не е баш така. Споменах, че спойлера на Лансъра прилича на този на GTR-а, защото си помислих, че това е идеята на колегата. И след това казах, че мястото на нито един от двата не е на кола без widebody кита на състезателното M3 ;)
Всеки сам си преценява и е въпрос на вкус, моето мнение е, че колата на колегата Флорoв, пък и по принцип E36 Coupe, има много чиста линия и е по-красива без никакъв спойлер на капака, дори лип ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Флорoв Владимир » 08 Окт 2008, 21:17

Аха русенец ли си? Там да ама като се прибирам 2 пати в годината :)
Флорoв

Потребител
Аватар

Мнение от Флорoв Владимир » 08 Окт 2008, 21:44

Колеги парво колегата с снимката на сивия баварец няма нищо общо с тази споилер които ви показах аз. Виждали ли сте Ево 8!!!!!! Да ви зарадвам купих си такъв точно на ево 8 сега ще го нагодят и ще видим дали му утива или не, да се карате фаида никва. Така и така нали колата си е моя ако не му утива ще го махнем, обаче ако му утива вярваите ми много БМВ-та ще бадет с такъв и хората ще гоборят ... ! Вярно е колата ми има много добра и изчистена линия надявам се да не я разваля. Все пак ви Благодаря за интереса и за участието. Наистина се почуствах член на този клуб. Надявам се да се видим на някоя от збирките които организира BMW Club Bulgaria. Чакаите снимка и не забравяте отива или не ще искам мнението на бсеки един от този форум!
Мерси 8)
Флорoв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от civic » 11 Окт 2008, 0:23

KIM написа:за мен тва е варянта:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E36- ... 0311093208

и аз съм го гледал тоя вариант ама това малкото крилце отгоре нещо...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 11 Окт 2008, 6:48

все пак е 36-а,трябва да е окичена,щот си губи чара
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Предишна

Назад към Tuning