Направи си сам! (боядисване на джанти)
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
По принцип е хубаво лака да се пръска докато не е напълно изсъхнала боята, щото като изсъхне и става гладка и лака ще падне много лесно!Става красиво, но не е много дълготрайно!За колегите дето разправят че не било хубаво, ще кажа че е въпрос на вкус!Също ако се загледате по инерната, много от светлите коли им слагат тъмни джанти и лично мое мнение е че на бяла или сива кола черната джанта седи най яко!Поздрави!
Абе как зимахте на бояджийте занаята а!
Важното е че си ви харесва,а че след 1месец ше се олюпи,то нали има спрейчета и айде пак!
Ако искате да ви е истинска работата си трябва боя и лак колеги.
А така мога да си боядисвам джантите на джипката примерно щото ще ми е се тая като след 1 месец боята пак я няма!
Ама ко разбирам аз!

Важното е че си ви харесва,а че след 1месец ше се олюпи,то нали има спрейчета и айде пак!

А така мога да си боядисвам джантите на джипката примерно щото ще ми е се тая като след 1 месец боята пак я няма!

Ама ко разбирам аз!

slatanic написа:Абе как зимахте на бояджийте занаята а!![]()
Важното е че си ви харесва,а че след 1месец ше се олюпи,то нали има спрейчета и айде пак!![]()
А така мога да си боядисвам джантите на джипката примерно щото ще ми е се тая като след 1 месец боята пак я няма!![]()
Ама ко разбирам аз!
Може и да си прав колега ама аз си ги боядисах за 20лв и един след обед.. нали се сещаш за кво иде реч,апак след 1 месец щеги снимам и
ще видим какво е станало (апък и аз съм ги лакирал !)
mityo105 написа:По принцип е хубаво лака да се пръска докато не е напълно изсъхнала боята, щото като изсъхне и става гладка и лака ще падне много лесно!Става красиво, но не е много дълготрайно!За колегите дето разправят че не било хубаво, ще кажа че е въпрос на вкус!Също ако се загледате по инерната, много от светлите коли им слагат тъмни джанти и лично мое мнение е че на бяла или сива кола черната джанта седи най яко!Поздрави!
и аз сам на същотото мнение колега

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Я кажи сега за информация и трупане на опит, един месец по-късно в какво състояние са джантите - имат ли олюпвания, одраскани ли са и т.н.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2