?Смана на маската?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 07 Ное 2004, 17:45

sonny написа:...

За това иде реч :!: Кефиш ме :!:

Аз говорих..., а бе какво ви обяснявам - по-горе е написано :DDD
Ще накарам пича с 325цата да я снимаме и ще я видите. Тя е със сертификат от някаква реномирана германска тунинг фирма.
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 07 Ное 2004, 19:40

Sonny, приятел, принципно съм съгласен с теб, важното е като погледнеш колата и видиш как си я направил, на теб самия да ти носи удовлетворение и кеф, без значение кой какво си мисли за твоя вкус.Дотук добре. Но все пак не можеш да очакваш, че всеки ще хареса твоите доработки по колата! На мен примерно хич, ама хич НЕ ми харесва тази Е36-ца!!!Това по-малък ентусиаст ли ме прави???Ако ти не харесаш моята кола, за мен ти по-малко разбирач и фен ли ще станеш автоматично, само защото не споделяш моя вкус???Не мисля.Просто за пореден път казвам : "Разни хора, разни идеали!". Ако на тоя пич му харесва тази Е36-ца, аз не съм човека , който ще му обяснява, че не струва!Най-малкото той е хвърлил време, мерак, любов , а не на последно място и средства по тази кола, за да изглежда тя по-добре за него.Така че респект!Но не може да се очаква , че всеки ще я хареса.Просто за мен тази кола е претрупана.Но пак казвам - ЗА МЕН! ;) :D

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Ное 2004, 21:19

До някъде съм съгласен със част от критиките към мен, но аз неказвам, да кажете ИХАААА тая кола е уникално(което е вярно) искам немога да живея ако не ми е в гаража, просто да оцените реално нейната красота. ISATIS това, че си сложил някакви джанти на твоята кола неозначава, че си направил тунинг и за това тя не влиза в тази категория, това, че има искривени разбирания за понятието ТУНИНГ за това са критиците, но просто какъвто и да е човек неможе да каже на черното бяло. А това, че ти нехаресваш колата на снимката неозначава, че не си фен, а просто, че за мен си по-малко фен, защото за мен един истински фен трябва не само да кара дадена кола, а и да я развива, да и обръща внимание. Ще ти дам един пример, аз самия в момента правя една Е28 която искам да бъде пълен оригинал, но седя гледам и сервизната книжка и каквато екстра пише там, аз я слагам имал съм случаи да купувам други такива само заради определена екстра, взимам я и продавам колата. Неказвам, че това е тунинг, а казвам, че това е отношение към колата към марката и общо взето аз живея с тази и други коли и вечер си лягам с мисълта, че ми остават още 3 екстри и немога да ги намеря. А отделно от нея в момента си търся Е30ка която искам да направя такъв тунинг какъвто в Българя няма, а се среща само в нета. Така, че щом такива уникати не ви харесват си е ваша работа, но неси мисле, че щом карате обикновенни БМВта сте супер фенове и ентусиасти. Защото един фен, един ентусиаст се познава по колата и си спомнете поговорка: По дрехите посрещат, по акъла го изпращат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 07 Ное 2004, 21:52

Sonny , а не мислиш ли , че за мен това е максимума , който може да се направи по външния вид на едно Е30??? Защо задължително трябва да има крило тип пейка за влюбени, просвет 2 см. и гребло за сняг под предната броня???За мен на Е30 не му отива такъв тип тунинг.Не си мисли, че по моята кола не е правено нищо освен едни джанти, защото грешиш доста.Мога и прагове да и купя, и огромно крило, но защо при положение , че не ми харесва с тях??? Просто на мен колата ми така ми харесва най-много, а и не виждам да съм казал, че по колата ми има "тунинг"...Просто говорех за различни предпочитания на различни хора, но както и да е.... :? :(

Предишна

Назад към Tuning