Оригинални джанти 17 цола на БМВ
Модератор: bum_bum
5 мнения
• Страница 1 от 1
Оригинални джанти 17 цола на БМВ
Здравейте колеги,имам един въпрос,как бих могъл да позная оригинални джанти на БМВ,какви са отличителните знаци освен емблемата на фирмата или М емблема за Мсериите примерно,тъй като са ми попаднали едни 17ки,за които твърдят,че са оригинални,та ме интересува,ако знаете - какво да гледам точно???
Извинявам се ако на някой въпросът му се струва много глупав,както и ако не е в правилния раздел темата,но този ми се стори най-близък.
Благодаря
Извинявам се ако на някой въпросът му се струва много глупав,както и ако не е в правилния раздел темата,но този ми се стори най-близък.
Благодаря

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Оригинални джанти 17 цола на БМВ
http://www.6enligne.net/html/modeles/li ... p3?serie=0 тука ще намериш това,което ти трябваNa4kata написа:Здравейте колеги,имам един въпрос,как бих могъл да позная оригинални джанти на БМВ,какви са отличителните знаци освен емблемата на фирмата или М емблема за Мсериите примерно,тъй като са ми попаднали едни 17ки,за които твърдят,че са оригинални,та ме интересува,ако знаете - какво да гледам точно???
Благодаря
5 мнения
• Страница 1 от 1