хелп м50б25 от е34 в е30
Модератор: bum_bum
10 мнения
• Страница 1 от 1
хелп м50б25 от е34 в е30
ще садя м50б25 в е30 , мотора е от е34 и трябва да се смени и попреправи генерацията. Криво ляво ставало с такава от е36 обаче намирам само от б20. Та въпроста е знае ли някой дали на б25 е с по голямо Ф от на б20 ? Някакви жокери нещо , съвети . Ако не ще правиме нова
нея с какво Ф евентуално да я направиме ?
Още жокер ако има какво се случва след скоростите от е34 като ги кача в е30ката , май от е36 скорости са по удачни но мотора си е комплект. С карданите как ще станат нещата ?
То като се почне всичко ще стане , но жокери , жокери
да има лошо нема 

Още жокер ако има какво се случва след скоростите от е34 като ги кача в е30ката , май от е36 скорости са по удачни но мотора си е комплект. С карданите как ще станат нещата ?
То като се почне всичко ще стане , но жокери , жокери

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Виж в търсачката освен колекторите другото мисля е същото захвати скорости кардан (като при Б20) имаше 1 тема на моя приятел Shondy погледни там!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
чел съм я , но там няма мойте отговори
цитат :
Опашката на ск. кутия(ако е от Е34 не пасва на Е30-ковия кардан и трябва да се сменя)
кое трябва да се смени ? скоростите , кардана , опашката ? нямам скорости от е36 аз
и въпроса за Ф-тата на б20 / б25 генерация дали са еднакви да закупувам направо от м50б20 от е36
цитат :
Опашката на ск. кутия(ако е от Е34 не пасва на Е30-ковия кардан и трябва да се сменя)
кое трябва да се смени ? скоростите , кардана , опашката ? нямам скорости от е36 аз
и въпроса за Ф-тата на б20 / б25 генерация дали са еднакви да закупувам направо от м50б20 от е36

mitak_o написа:чел съм я , но там няма мойте отговори
цитат :
скорости от м20
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
mitak_o написа:чел съм я , но там няма мойте отговори
цитат :
колега аз смених само опашката(тристачката),щото на е34 беше голяма а моя кардан е за малка,така че сложих малката от е36-чената кутия,преправих гайката и направих втулка да уплатни луфта и готово, но е34 кутия е 30мм по дълга от на е36 или поне това измерих,от което кардана се събра(от шлиците) до край,тук идва големия въпрос дето ме гложди непрестанно-трябва ли да е така,някой казват че не трябва , други казват че не е от значение
еба ли мааму,но твърдо съм решил да я сменям със от е36,лошото е че имах от ис-а но я продадох щото послушах едни УЖ майстори че не ставали.
тук трябва да кажа че всичкото написано се отнася за е36.
има човек който го правии тва наскоро но ползва кутия от е36,разгледай подфорум е30,питай го може би ще сподели как стоят нещата
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
mitak_o написа:за алекс матрикс ли намекваш ? той е със скорости от е36 и нямал проблеми . В крайна сметка ..най много да се наложи да си купя . Все не остава време да сваля м50то , после и м40сето
и ще се види .. влллааат ли скорости на е34 у тунелот на е30есе
мне за prostia намекнах,но и той е със скорости от е36 или поне така беше запланувано отначало
а алекс го питах до къде е стигнал но той нещя да каже
а иначе при мен ти обясних как става но и аз ще я сменям
дразни ме преправяната вилка на лоста за скоростите,който има брутален ход,
както и онази питанка за кардана
а за генерацията по добре си направи(мое мнение)
10 мнения
• Страница 1 от 1