вапрос за турбо
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
aз не виждам нищо смешно във въпроса на момчето.просто човека не разбира от коли ,а иска силна кола,и именно за това си търси човек който е наясно с нещата....
навремето един от първите ми постове тук беше за шрик вал и от де да го намеря,но и аз зададох въпроса горе долу като автора на темата.тогава естествено половината форум ме взе на ташак и почнаха да ме ебават,щото нали тука сички са тунери и ги знаят работите ебаси.и тогава само лудия написа нещо смислено:
-абе оставете момчето на мира бе,щом пише в този подфорум начи не е наред с главата....
мисля,че и този случай е същия
до автора:
приател ако искаш да влезеш и ти в тоя филм най добре давай на лични или звънни на 0878872864 колю или на лудия(той ако реши ще ти даде телефона си)
навремето един от първите ми постове тук беше за шрик вал и от де да го намеря,но и аз зададох въпроса горе долу като автора на темата.тогава естествено половината форум ме взе на ташак и почнаха да ме ебават,щото нали тука сички са тунери и ги знаят работите ебаси.и тогава само лудия написа нещо смислено:
-абе оставете момчето на мира бе,щом пише в този подфорум начи не е наред с главата....
мисля,че и този случай е същия
до автора:
приател ако искаш да влезеш и ти в тоя филм най добре давай на лични или звънни на 0878872864 колю или на лудия(той ако реши ще ти даде телефона си)

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
DirtySouth написа:Завиждачи момчето си има м3 бе
ама иска по-мощен двигател да му слага , не разбра ли

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Jizzy написа:Здравейте карам BMW M3 и изкам да му сложа турбо и също така да му сложа NOS и система за контролиране на газовете и някъкъв по мощен двигател дали това е възможно защото аз не съм много на ясно със тези неща.
Благодаря предварително.
Като си сложиш по мощния двигател продаи ми слабичкия ти двигател от М3-то (само да не е някоея е36-ца дето само лепенката отзади и е М3!)
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2