ето това вече е нещо... (X6)
Модератор: bum_bum
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bobbybd написа:acho.rs аре не се излагай толко, не съм го виждал да, разглеждал съм го ти едва ли имаш по близък контакт с такъв автомобил както и аз, това че ти си влюбен в този автомобил си е твоя работа, заради която другите не могат да имат мнение ли, за следващата статаия в списание или предаване сигурно теб ще те питат какво да пишат/кажат. А това дето щели да чакат звера да остарее - осети ли се каква простотия каза, все едно като в лафа на умрело куче нож да вадиш!
ИМАЛ СЪМ ПО-БЛИЗЪК КОНТАКТ

Изказвай си мнението , но го правиш по много остър и категоричен начин , който чак дразни . А за дзевра - не си ли забелязъл как някой модели на една фирма излизат точно когато другите вече са на годинки .
Аз пък съм виждал 3 различни и смея да кажа че НЕ МИ харесва. Единственото което вдъхва нещо, е че всичко му е огромно, и дори седи малко по-мощно и агресивно от останалите в този клас. Едно е сигурно че X3 и X5, а сега и X6 са едни грешки, който запълват пазарни ниши. Тва не е офроуд машина, и показва нищо друго освен показност на пари и липса на вкус на клиента, който се е "доверил" на алчен за бонуси автомобилен дилър ...
и да, ако в момента ми подарят/спечеля нещо подобно, първото нещо което ще направя е да го продам. 3-та и 5-та серия винаги ще си останат класика за БМВ и всичко друго по един или друг начин е компромис, от основната идея на прадедите на тази марка. Лично мнение ...
Изгледайте следния клип: http://www.zazz.bg/play:cef9fe60 и след това си представете същото с група X6-тици ..... Дааааа и аз така мисля!
и да, ако в момента ми подарят/спечеля нещо подобно, първото нещо което ще направя е да го продам. 3-та и 5-та серия винаги ще си останат класика за БМВ и всичко друго по един или друг начин е компромис, от основната идея на прадедите на тази марка. Лично мнение ...
Изгледайте следния клип: http://www.zazz.bg/play:cef9fe60 и след това си представете същото с група X6-тици ..... Дааааа и аз така мисля!
Последна промяна AHTuBuPyC на 08 Авг 2008, 12:40, променена общо 1 път
bmw
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
чак пък X5 да е грешка
само не ми казвай, че мислиш същото и за cayenne.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Пускано , преди около месец в разел "Тунинг", където му е мястото:
Lumma Design CLR X650 базиран на BMW X6
Lumma Design CLR X650 базиран на BMW X6
::: vankata™ :::
[steeN] написа:чак пък X5 да е грешкасамо не ми казвай, че мислиш същото и за cayenne.
Ми чесно казано за тоя клас автомобили гледам да не мисля изобщо. Единственото купе което ми допада някак си е на Infinity, но нямат вариант с ръчни скорости и отпадат от класацията

когато видяхме последния X6 беше на Сливница докато пъплехме през неремонтираната част с една измита e32-ка 7", а X6 и X5 с жената на предходния, хвърчаха в насрешното и най-нагло си обърнаха обратен, щото не ги кефеше трафика. Та въпросния бизнес господин, огледа e32-ката и видях съжалението в очите му, че си е купел нещо 30-40 пъти по-скъпо и пак не "най-великия" ....
п.с. cayenne не е лоша машина, въпрос на вкусове...

bmw
AHTuBuPyC написа:Та въпросния бизнес господин, огледа e32-ката и видях съжалението в очите му, че си е купел нещо 30-40 пъти по-скъпо и пак не "най-великия" ....
Ти или имаш орлов поглед, или виждаш само каквото искаш

П.С. В Пловдив за 10 минути видях 5 различчни Х6ци. Хич няма да стане масов тоя джип...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
[quote="AHTuBuPyC"]Аз пък съм виждал 3 различни и смея да кажа че НЕ МИ харесва. Единственото което вдъхва нещо, е че всичко му е огромно, и дори седи малко по-мощно и агресивно от останалите в този клас. Едно е сигурно че X3 и X5, а сега и X6 са едни грешки, който запълват пазарни ниши. Тва не е офроуд машина, и показва нищо друго освен показност на пари и липса на вкус на клиента, който се е "доверил" на алчен за бонуси автомобилен дилър ...
А защо си мислиш , че за да се придвижваш нормално в БГ ти трябва кола ??? Една от причините да ми харесва Х6 е че е идеален за пътната обстановка в момента и понеже съм от малък град , за мен тва е особено важно.В същото време Х6 не прилича на грозно високо комби като останилте СУВ а има доста по красива линия.Но айде вече да не се отклоняваме от темата , всеки си има вкус и приоритети (да за сега няма да го купувам Х6 , ма ... има време )
Темата е ЛУМА Х6 и на мен,грам не ми харесва
А защо си мислиш , че за да се придвижваш нормално в БГ ти трябва кола ??? Една от причините да ми харесва Х6 е че е идеален за пътната обстановка в момента и понеже съм от малък град , за мен тва е особено важно.В същото време Х6 не прилича на грозно високо комби като останилте СУВ а има доста по красива линия.Но айде вече да не се отклоняваме от темата , всеки си има вкус и приоритети (да за сега няма да го купувам Х6 , ма ... има време )
Темата е ЛУМА Х6 и на мен,грам не ми харесва

Едно е сигурно че X3 и X5, а сега и X6 са едни грешки
Пич, разсмя ме здраво

и да, ако в момента ми подарят/спечеля нещо подобно, първото нещо което ще направя е да го продам
искрено ти желая да ти подарят такова - ще ти го купя на другия ден - сигурно ще продадеш доста евтино това "недоразумение"
Имам само един въпрос: Освен, че си виждал отблизо въпросните недуразомения и "завистливите" и "тъжни" погледи на собствениците им, дали някога си се качвал и карал X6 ...
Koliu написа:
искрено ти желая да ти подарят такова - ще ти го купя на другия ден - сигурно ще продадеш доста евтино това "недоразумение"
Имам само един въпрос: Освен, че си виждал отблизо въпросните недуразомения и "завистливите" и "тъжни" погледи на собствениците им, дали някога си се качвал и карал X6 ...
Не колега, ще го продам малко по скъпо, нали все пак съм се качвал в него ...

Не виждам защо трябва да се дракаме, затова че някой има собствено мнение, аз изказах моето. Както казах, не съм карал и няма и да карам. Нормално е като се качиш от е36 или която и да е друга кола, това да ти "хареса" интериорно, возия и ускорение. Ама и във 760Li ще ти хареса, и в E60 M5 ... все пак става дума за нова кола. Мен ако питаш, бих си взел е30 и след 30г., но това е моята гледна точка. Аз уважавам и вашата ...
Пожелавам на всички бъдещи и настоящи собственици на X серията да са живи и здрави, и да си карат с кеф возилата

bmw
- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
MaXimal написа:AHTuBuPyC написа:Та въпросния бизнес господин, огледа e32-ката и видях съжалението в очите му, че си е купел нещо 30-40 пъти по-скъпо и пак не "най-великия" ....
Ти или имаш орлов поглед, или виждаш само каквото искаш
П.С. В Пловдив за 10 минути видях 5 различчни Х6ци. Хич няма да стане масов тоя джип...
Пловдив и собственичките на павилиончета за цигари карат скъпи черни немски коли, нищо, че нема пари за газ и кара с гуми втора употреба..
Колата е супер, но и на мен това не ми харесва, ще стане масова ! Нещо като новата Ц класа, един ден ги броих 6 черни ц класи на едно от позьорските кафенца.. е как да си купиш такова ?
Колеги,
незнам но лично и на мене X5 много повече си ми харесва от Х6. На скоро имах удовилствието да покарам и да се повозя в Х6, няка си няма го това усештане че си с нещо ,,голямо на пътя". А пътуването отзад е истински кошмар. Доста тясно за такъв тип автомобил, а и отзад с тази линия е истински ужас за по високите хора, висок съм 1,87 и когато се возих отзад трябваше непрекъснато главата да ме е наклонена на някъде инъче опира в тавана като на дино.
Все пак страшен автомобил.... дай боже на всеки по 2
незнам но лично и на мене X5 много повече си ми харесва от Х6. На скоро имах удовилствието да покарам и да се повозя в Х6, няка си няма го това усештане че си с нещо ,,голямо на пътя". А пътуването отзад е истински кошмар. Доста тясно за такъв тип автомобил, а и отзад с тази линия е истински ужас за по високите хора, висок съм 1,87 и когато се возих отзад трябваше непрекъснато главата да ме е наклонена на някъде инъче опира в тавана като на дино.
Все пак страшен автомобил.... дай боже на всеки по 2

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2