Въпрос за таблото на е36
Модератор: bum_bum
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв

тва нещо струва около 100лв, още 50 за ринговете .. за още 250 не виждам какво толкова ще ти сложат по таблото.
Мен лично от правените табла ми харесва само тва.

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Мен лично от правените табла ми харесва само тва.
Здравейте,
Колега това наистина изглежда приятно, но като гледам май е от плазмената хартия(май така се казваше, която като и подадеш захранване и свети като пощуряло) и едва ли ще стане за 100 лв

Поздрави
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
- civic
- младши ентусиаст
-
swh_bmw написа:Мен лично от правените табла ми харесва само тва.
Здравейте,
Колега това наистина изглежда приятно, но като гледам май е от плазмената хартия(май така се казваше, която като и подадеш захранване и свети като пощуряло) и едва ли ще стане за 100 лв(един колега от работата точно се канеше на неговия Citroen да постави такава). Може ли да дадеш някакви координати на фирмата която я прави.
Поздрави
става и за 70лв:)
ама като има и никой не иска

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
civic написа:swh_bmw написа:Мен лично от правените табла ми харесва само тва.
Здравейте,
Колега това наистина изглежда приятно, но като гледам май е от плазмената хартия(май така се казваше, която като и подадеш захранване и свети като пощуряло) и едва ли ще стане за 100 лв(един колега от работата точно се канеше на неговия Citroen да постави такава). Може ли да дадеш някакви координати на фирмата която я прави.
Поздрави
става и за 70лв:)
ама като има и никой не иска
като се видя с лев мога ли да си поръчам от теб или правиш по големи поръчки
BMW 318is
ас
Кога ще дойде ден да нямам нищо да правя по тая кола,та да дам и аз 400 лв. за километражи....Сорка,ама за мене е глупаво да караш кола за 6000 лв на газ,с километражи за 500...и джанти за 2 бона.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Ае давай снимките, че направо не ми се вярва за кви глупости иде реч. Да не си махнал БМВ-то, че пише че караш Нисан? То не е да не са минали 2 месеца откак си го капарирал туй табло. На оферта си отсекъде.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2