denso v/s ngk
Модератор: bum_bum
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Stanchev написа:sabi1984 написа:Stanchev написа:tokata2 написа:Сега съм с Дизел , до скоро бях с понапомпан Туйн Спарк . Цената която ти казвам е за 4 големи и 4 малки свещи . А ти сигурен ли си , че свещите с който си карал са истински ? Защото в момента на пазара най-много ментета се предлагат именно на НЖК .
на туин спарка свещите винаги са скъпи, щото не са обикновенни, не заблуждавай другите.
иначе обикновенна свещ за бмв М50 да кажем на дензо и на нгк разлика в цената почти няма, все са 10-12 лв за брой по магазините.
иридиевата свещ едва ли е по 10-12лв.ама айде
ти или не четеш или не искаш да разбереш
Twin Spark на Alfa Romeo РАБОТИ ЕДИНСТВЕНО И САМО със скъпи свещиама не щото са платиниеви, иридиеви и други, ами щото са нестандартни размери!
другото съм го болднал
ти май нечетеш темата е за иридиеви свещи,друг е въпроса че тук стана чат мания

айде сега някой който знае да каже колко струват едните и другите ИРИДИЕВИ свещи.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Аз си взех DENSO IRIDIUM за 26лв парчока от евробом. От официалния вностител са 31лв...
Преди беше с оригинални NGK, но не иридиум, честно да си призная не усещам някаква фрапантна разлика...
Преди беше с оригинални NGK, но не иридиум, честно да си призная не усещам някаква фрапантна разлика...
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2