Вътрешен тунинг за BMW 316i comp.
Модератор: bum_bum
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
nParMaTuK написа:koyota написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=66862
Ето, попивай![]()
Личен съвет, не се занимавай с компота, а събирай за 1-чка! Готова ли си да дадеш пари колкото за още един такъв? Тунинга е заразна болест, която е трудно лечима, а "лекарствата" са мноооого скъпи.
А ако все пак си решила www.avtointerior.bg са хората!
Tия хубавци оня ден ми искаха 180лв. за тапициране на кора с изкуствена кожа, като за целта трябвало да си шлаифам и разобурудвам корите и квото друго там се сетитеСъответно ми викат и не си мисли, че е лесна работа и ше стане за два дена
За справка миналата година си тапицирах корите сам и станаха за около седмица, като се има предвид всичкото разтапициране , правене на шаблони и ушиване
Та тая година си направих едни отливки от стъкломат и си вградих по един мидбас и за целта трябва отново тапициране. Бях решил да отделя до 400лв. за качествено тапициране с естествена кожа, но тва техното е безумие ->~800лв. за 4-ри подготвени кори и да им пльоснат отгоре изкуственяк
П.С. Дайте координати на тия в Хаджи Димитър?![]()
П.С.2 В ето тва състояние им предоставям корите и те искат допълнителна обработка, да не кажете че си измислям![]()
Ама ти верно ли си мислиш, че е лесно? Сигурно има много други, които ще ти свършат работа и за по-малко пари, но за качеството се плаща. С мен са били страшно коректни пичовете и направиха чудеса с колата ми, за това и ги препоръчвам. С пръдня боя не става!
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Добре няма да споря, ето на колежката и давам идея за интериора, че може да си направи нещо подобно, ако я влече
Другото което е че за едни едно е лесно, за други е трудно
Иначе за пръднята и боята, ще ти драсна Л.С. 

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3