Кое точно се сменя?
Модератор: bum_bum
11 мнения
• Страница 1 от 1
Кое точно се сменя?
Здрасти колегите.
Имам едно въпросче на което най-вероятно е отговаряно,но аз нещо не намирам отговора затова,ако има такава тема моля дайте линкче,ако не моля за компетентни мнения.
Та въпроса ми е:
Имам е36 316 с барабаните отзад,а искам да ги сменя с дискове,но незнам точно какво трябва да си купя(имам предвид,че най-вероятно не са само самите дискове нали така
) и бих желал някой направил тази интервенция да ми помогне ако може и да каже кое се сменя точно и как!
Благодара предварително!

Имам едно въпросче на което най-вероятно е отговаряно,но аз нещо не намирам отговора затова,ако има такава тема моля дайте линкче,ако не моля за компетентни мнения.
Та въпроса ми е:
Имам е36 316 с барабаните отзад,а искам да ги сменя с дискове,но незнам точно какво трябва да си купя(имам предвид,че най-вероятно не са само самите дискове нали така

Благодара предварително!

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега по добре смени цялата задниза,малко по евтино 6те ти излезе,аз като бях във боргас един колега си купи една 316-ка нали от рака,предния собственик беше и сложи целия заден мост от 325-ца.излязло мо по евтино да смени цели мост отколкот другата цапаница 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз що знам че трябва да тръгнеш от полуоските
и от там нататък дискове спирачни апарати и т.н.
П.С. и все пак попитах за това в моргата в Луковит и онзи ми поиска 400 лв. заз полуоски със спирачните апарати и дисковете...

и от там нататък дискове спирачни апарати и т.н.

П.С. и все пак попитах за това в моргата в Луковит и онзи ми поиска 400 лв. заз полуоски със спирачните апарати и дисковете...

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
slatanic написа:Мерси на всички и главно на лудия тъй като и неговото мнение чаках,защото знам,че на негова 316ка ги беше сменил.
Та значи отивам при пича с колата и му искам дисковете и спирачните апарати и шенкелите!И давай да върви!

Ново питане имам братя и пак най-вече към тебе ЛУД!
Гледам един колега продава спортни пружини и искам да питам кои точно колко свалят,че май съм си останал прост до край!
Та ей ги на!
Е36 4 цилиндъра купе, седан и кабрио
DTS 40/30 -
DTS 55/30 -
DTS 55/40 -
KW 60/40 -
Koni 40/20
Ако има знаещи да кажат!
Ака има такива дето незнаят,но се чудят каде да напишат нещо то нека това нещо не е в тази тема!
Мерси!
А между другото тези пружинки искам да ги слагам на е36 316 купе.
С 15ки зимата и 16ки лятно време та кой вариант е за предпочитане!?

Гледам един колега продава спортни пружини и искам да питам кои точно колко свалят,че май съм си останал прост до край!

Та ей ги на!
Е36 4 цилиндъра купе, седан и кабрио
DTS 40/30 -
DTS 55/30 -
DTS 55/40 -
KW 60/40 -
Koni 40/20
Ако има знаещи да кажат!
Ака има такива дето незнаят,но се чудят каде да напишат нещо то нека това нещо не е в тази тема!
Мерси!
А между другото тези пружинки искам да ги слагам на е36 316 купе.
С 15ки зимата и 16ки лятно време та кой вариант е за предпочитане!?

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
тези цифри там 40/30 например зна4ат с колко милиметра свалят колата , първата зна4и 40мм отпред втората е 30мм отзад ти си преценяваш с колко искаш да свалиш колата и си копуваш
аз напоследък съм фен на кони ако имаш възможност вземи си ги тях в комплект с амортесиьори (амортесьорите им имат реглаж на твърдостта) и ти сам си ги регулираш , на мойта 316-ка съм с такива и съм много доволен вози много стегнато без да тропа
аз напоследък съм фен на кони ако имаш възможност вземи си ги тях в комплект с амортесиьори (амортесьорите им имат реглаж на твърдостта) и ти сам си ги регулираш , на мойта 316-ка съм с такива и съм много доволен вози много стегнато без да тропа
11 мнения
• Страница 1 от 1