Малко съвети?
Модератор: bum_bum
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
- 4efito8898
- Потребител
-
колега като продадеш 2,5 тди ката, какво мислиш да си вземеш, ориентирал ли си се към нещо конкретно
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Еми първо мислех да е дизел пак, ама то бахти цените на нафтата.Сега си мисля да е нещо силно, акцизно и да му шатна газов инжекцион.Един приятел ми каза че някакъв негов имал ауди С8 с ГИ и си правело 280 на газ
Горяло му 25 лв на 100 в града
Ще гледам да го покарам ако се уредя и да поговоря с тоя пич.Ако раотата е вярна ибал сам ти дизела.Марката не знам каква ще е, но мн ме кефи старата 7ца.И определено избора ще е между нея и А8 може би, ама V8 най вероятно!Ако някой има инфо за тая работа с ГИ моля да сподели, че то каквото чувам и чета май там е истината!

с прецизна настройка на ГИ колата ще си върви както на бензин така и на газ,като разхода ще се качи с 10% на газ,тоест ако на бензин ти гори 10л./100км то на газ ще ти гори 11л/100км.
става още по добър ефекта ако колата има и чип
единственото нещо е да намериш добър майстор който да ти постави и да ти настрои ГИ

става още по добър ефекта ако колата има и чип

единственото нещо е да намериш добър майстор който да ти постави и да ти настрои ГИ
Абе хора.Казаха ми тука някви неща и да ви питам.След чипа турбината неминуемо е на по високо налягане или бъркам.Ако е така, а и да не е така, ще има ли увеличение в мощността ако се надуе турбината с малко.Ако да кой може да го направи това нещо, до колко е безопасно за колата и колко евентуално ще ми струва тая операция!?Мерси предварително!
Здравейте,
Бях те питал в предишната страница но явно си го пропуснал, я обясни как е турбината'ти, с бай-пас клапан ли е или с някакво електронно регулиране? В момента на какво налягане работи? Ако си с МАП сензор (или нещо подобно) до колко ще продължи да мери налягането? При ТД/ТДС (на BMW) бай паса е ръчно регулируемо и от там лесно и просто може да промениш налягането. При мен от 0.8-0.9 бара до 1.2-1.3 бара увелечение няма странни звуци но в по-големи натоварвания се усещат такива(иначе до 2 бара се качи със същата турбина). Иначе с увеличение на налягането %100 процента ще усетиш голяма разлика.
Поздрави
Бях те питал в предишната страница но явно си го пропуснал, я обясни как е турбината'ти, с бай-пас клапан ли е или с някакво електронно регулиране? В момента на какво налягане работи? Ако си с МАП сензор (или нещо подобно) до колко ще продължи да мери налягането? При ТД/ТДС (на BMW) бай паса е ръчно регулируемо и от там лесно и просто може да промениш налягането. При мен от 0.8-0.9 бара до 1.2-1.3 бара увелечение няма странни звуци но в по-големи натоварвания се усещат такива(иначе до 2 бара се качи със същата турбина). Иначе с увеличение на налягането %100 процента ще усетиш голяма разлика.
Поздрави
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
mityo105 написа:да но аудито неможе да ти вкара пламъка в очите
Сектаааа!![]()
Сега по темата.Аз за сериозен тунинг имам кой да ми го направи и колата да е самолет, ама както казах не ми се занимава да давам толкоз пари че скоро ще си ходи Авдито.Като му слагах чипа ми каза човека който ми го прави (виден участник на Божура) че за едни определени пари колата може да докара към 280 300 коня грубо казано(има в нашия град една Ибиза Купра правена от него дето бие Ауди А8 w12 450 магарета
![]()
ето я и нея :http://www.vbox7.com/play:c1c60c22)! Но аз тогава ги нямах, а сега мисля да ги оставя за другата кола, защото явно нищо повече не може да се вземе от тоя мотор.Освен кулер, ама там дето попитах дали има смисъл се разрази мн сериозен спор и така и не разбрах дали има смисъл от кулер (в смисъл на покачване на конете)!Едния вика качва коне ако е изчислен точно за твоята кола, другия вика ти си смешен бре и аз така и не вдянах аджеба има ли смисъл или не!
Мерси на всички за мненията, ще следя с интерес някое ново предложение дали ще изникне!
купи си купра и си готов,мога да те запозная с човека с купрата,сумата която е дал за да върви е 4 цифрена,ако смяташ че с една отверка и една хартия във вид на спортен филтър ще тръгне...

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
mityo105 написа:да но аудито неможе да ти вкара пламъка в очите
Сектаааа!![]()
Сега по темата.Аз за сериозен тунинг имам кой да ми го направи и колата да е самолет, ама както казах не ми се занимава да давам толкоз пари че скоро ще си ходи Авдито.Като му слагах чипа ми каза човека който ми го прави (виден участник на Божура) че за едни определени пари колата може да докара към 280 300 коня грубо казано(има в нашия град една Ибиза Купра правена от него дето бие Ауди А8 w12 450 магарета
![]()
ето я и нея :http://www.vbox7.com/play:c1c60c22)! Но аз тогава ги нямах, а сега мисля да ги оставя за другата кола, защото явно нищо повече не може да се вземе от тоя мотор.Освен кулер, ама там дето попитах дали има смисъл се разрази мн сериозен спор и така и не разбрах дали има смисъл от кулер (в смисъл на покачване на конете)!Едния вика качва коне ако е изчислен точно за твоята кола, другия вика ти си смешен бре и аз така и не вдянах аджеба има ли смисъл или не!
Мерси на всички за мненията, ще следя с интерес някое ново предложение дали ще изникне!
купи си купра и си готов,мога да те запозная с човека с купрата,сумата която е дал за да върви е 5 цифрена,ако смяташ че с една отверка и една хартия във вид на спортен филтър ще тръгне...

купи си купра и си готов,мога да те запозная с човека с купрата,сумата която е дал за да върви е 5 цифрена,ако смяташ че с една отверка и една хартия във вид на спортен филтър ще тръгне...
Не бе колега, аз знам че няма да тръгне и именно затова споменах купрата, щото знам колко траа се ръсна за да ми върви колата.Както и да е, колкото е сега толкоз.Новата ще е друга работа

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2