съединител за много коне
Модератор: bum_bum
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
ludiagsm написа:имаме си дилър на д2 в бг клиентската цена е 2600лв , но може да ти уредя добра отстъпка може и в и бей да си вемеш но не открих за бмв можеби ще трябва поръ4ка а са и по-скъпи http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemI ... 9312#photooxam написа:тези съм ти ги виждал преди, много много добри....колко пари ако не е тайна?
мерси за офертата, аз си имам брембото и сега ще сменя само дискове и накладки, но ако в скоро време изскочи някой нов проект (въртят ми се разни идеи из главата) ще ти се обадя

иначе току що се върнах от тест драйв, вече 100 км след смяната и би трябвало да е улегнал. няма приплъзване, на първа и втора като смачкам газта рязко си тръгва и като сменям рязко си зацепва нормално....ще видим колко ще изържи и ще пускам инфо....

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
oxam написа:ludiagsm написа:имаме си дилър на д2 в бг клиентската цена е 2600лв , но може да ти уредя добра отстъпка може и в и бей да си вемеш но не открих за бмв можеби ще трябва поръ4ка а са и по-скъпи http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemI ... 9312#photooxam написа:тези съм ти ги виждал преди, много много добри....колко пари ако не е тайна?
мерси за офертата, аз си имам брембото и сега ще сменя само дискове и накладки, но ако в скоро време изскочи някой нов проект (въртят ми се разни идеи из главата) ще ти се обадя![]()
иначе току що се върнах от тест драйв, вече 100 км след смяната и би трябвало да е улегнал. няма приплъзване, на първа и втора като смачкам газта рязко си тръгва и като сменям рязко си зацепва нормално....ще видим колко ще изържи и ще пускам инфо....
супер направи некое клип4е

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2