Първи снимки на Hamann BMW X6
Модератор: bum_bum
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Re: ре
slavianko написа:А да не би ти да си го карал а... ??? А ти господин надървен филосов я виж по горе какво си написал че това е кръстоска между спортно купе и джип. Ти нали си чувал за поговорката "хем х...я до края хем душата в рая" че не става тая работа. Няма как един автомобил да е кръстоска на двете и да притежава всички качества и на двата модела. Едното е за сметка на другото.vankata™ написа:slavianko написа:Да се кефиш на кое ??? На това че нито се държи като една шосейна версия на БМВ нито пък се държи като джип по черните пътища. С една дума аз написах по горе КАТЪРvankata™ написа:slavianko написа:Не колега просто се чудя какво е истинското предназначение на това НЕЩОvankata™ написа:slavianko написа:Х6И какво е това нещо ??? Кола ли е джип ли? И суф не е ... Какво е това в крайна сметка ??? Нито едно от всичките ако питате мен.
Ти сега ли разбираш, че има Х6 колега ?
Това е нов клас автомобил, който няма аналог сред другите марки! Както BMW бяха основоположниците на SUV класа с Х5, сега отново полагат основите на нов клас автомобили наречен от тях SAV /Sport Activity Vehicle/ ! Тоест кръстоска между спортно купе и джип най-просто казано !
Викаш нито кон нито магаре по скоро катър.![]()
Да си го караш и да му се кефиш!
![]()
Ти кара ли го, че знаеш как се държи на пътя или извън него ? Или просто си от онези дървени философи дето само разтягат лукуми !
И господин надървен филосов затова е форума за да си изкаже всеки мнението. Като се дървиш и като не ти харесва това че някой мнения не съвпадат с твоите възгледи за дървене не пиши. Винаги гледам да спазвам добрият тон и въпреки това винаги ще се намери някой като тебе на който вечерта не са му пуснали и който сутринта е станал с гъзъ на горе
![]()
Всичките много разбирате ! Има тема за тунин на Х6 - никой не те пита как се държи колата на пътя и т.н ! Като искаш да изкажеш мение пишеш - харесва ми, не ми харесва !Никой не те спира ! Ама като започнете с гръмки изказвания от сората на "това е пълен боклук" и т.н става малко смешно ! Неможе да тръдиш нещо, за което нямаш пряки впечатления !Как разбра, че колата не се държи добре на пътя, като се си я карал !Разберим да си я карал, да имаш впечатление и да изкажеш подобно мнение - ок ! Ама ей така да си говориш невиждам смисъл !
А относно това дали са ми пуснали или не и дали съм станал с гъза на горе ще го оставя без коментар защото простотията лъха от теб !Просто продължавай да пазиш добрия тон и ти пожелавам един ден да имаш възможност да се качиш на този автомобил, за да можеш след това да изкажеш компетентно мнение !
::: vankata™ :::
- vankata™
- младши ентусиаст
-
The_Ancient написа:vankata™ написа:Ти кара ли го, че знаеш как се държи на пътя или извън него ? Или просто си от онези дървени философи дето само разтягат лукуми !
А ти?
Не съм го карал, но и не правя изказавания от рода на "стрелям в тъмното"! Оценявам тази кола само по външен вид и информацията която има !Немога да говоря за нещо което непознавам, немога да кажа дали върви на шосето или не; или дали има off road възможности по простата причина, че не съм имал удоволствието да тествам този автомобил! Но явно на някои колеги това не им пречи да дават оценки и да изказват мнение за кола, която познават толкова колкото и аз !
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
vankata™ написа:The_Ancient написа:vankata™ написа:Ти кара ли го, че знаеш как се държи на пътя или извън него ? Или просто си от онези дървени философи дето само разтягат лукуми !
А ти?
Не съм го карал, но и не правя изказавания от рода на "стрелям в тъмното"! Оценявам тази кола само по външен вид и информацията която има !Немога да говоря за нещо което непознавам, немога да кажа дали върви на шосето или не; или дали има off road възможности по простата причина, че не съм имал удоволствието да тествам този автомобил! Но явно на някои колеги това не им пречи да дават оценки и да изказват мнение за кола, която познават толкова колкото и аз !
Външно си е гъзарска, да. То май това е предназначението и, така че може да се определи като успешен модел.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
vankata ти я кажи катъра дали ще бяга колкото коня и дали ще е по инат от магарето ?
Не е нужно да си яздил катър за да знаеш че и двете неща са невъзможни
Дано схванеш какво съм написал.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
The_Ancient написа:vankata™ написа:The_Ancient написа:vankata™ написа:Ти кара ли го, че знаеш как се държи на пътя или извън него ? Или просто си от онези дървени философи дето само разтягат лукуми !
А ти?
Външно си е гъзарска, да. То май това е предназначението и, така че може да се определи като успешен модел.
И аз мисля, че ще е успешен модел ! Ако се върнем няколко години назад ще си припомним как трудно бяха възприети и последната седмица, и петицата; колко неща се изговориха и за единичката, но както се вижда хората свикнаха, че даже тези модели са едни от най-често срещаните по родните пътища !Така че мисля че и Х6 ще се наложи, но трябва да мине време за да се възприеме от повечето хора!На мен лично ми харесва, аз не съм горски за да ми е необходим супер проходим автомобил, а пък лино ми допада по-високата позиция на пътя и се чувства по-добре като съм по-високо от асфалта!Така, че мисля че Х6 е идеален за нашите разбити пътища и кофти "легнали полицаи" !
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Re: re
slavianko написа:vankata ти я кажи катъра дали ще бяга колкото коня и дали ще е по инат от магарето ?![]()
Не е нужно да си яздил катър за да знаеш че и двете неща са невъзможни
Дано схванеш какво съм написал.
Ми тогава защо сравняваш колата със спортно купе !Който иска да се сътезава си взема М версия на някоя от сериите и се състезава, който иска джип /или автомобил с по-висок просвет/ и всъщото време с доста добри динамични характеристики си взема Х6 !
И пак казвам, неможе да оценяваш нещо, което непознаваш !Може да се изненадаш ако го пробваш !
vankata™ написа:На мен лично ми харесва, аз не съм горски за да ми е необходим супер проходим автомобил, а пък лино ми допада по-високата позиция на пътя и се чувства по-добре като съм по-високо от асфалта!Така, че мисля че Х6 е идеален за нашите разбити пътища и кофти "легнали полицаи" !
X-серията никога не са били "супер" проходими автомобили. Просто ако ти е достатъчно навирен носа, ти дават възможност да гледаш света малко по от високо или да оцелееш по българските пътища.
п.с. за протокола, аз се чувствам добре когато съм близо до асфалта

bmw
- vankata™
- младши ентусиаст
-
AHTuBuPyC написа:vankata™ написа:На мен лично ми харесва, аз не съм горски за да ми е необходим супер проходим автомобил, а пък лино ми допада по-високата позиция на пътя и се чувства по-добре като съм по-високо от асфалта!Така, че мисля че Х6 е идеален за нашите разбити пътища и кофти "легнали полицаи" !
X-серията никога не са били "супер" проходими автомобили. Просто ако ти е достатъчно навирен носа, ти дават възможност да гледаш света малко по от високо или да оцелееш по българските пътища.
Съгласен съм с теб колега !Всеки си има усештания и разбирания ! Аз до преди 1 година не бях карал нищо по-високо от обикновена лека кола! Известно време карах една V-класа на Мерцедес и трябва да ти кажа, че много по-добре се чувствах на по-високо !Виждаш пътя много добре, виждаш какво правят малоумниците пред теб, а и в интерес на истината е по-сигурно примерно при ситуация при която някой се вреже в теб било то странично,отзад,отрпред и т.н.
П.С.: Това си е мое мнение и нямам за цел да ангажирам някого с него !
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Ми то по тази логика вземи си бронетранспортьор, танк или нещо от сорта за да си по нависоко и по сигурен. Не забравяш ли че културата на шофиране в западните страни изобщо не е като нашата. Там не е нужно да си толкова нависоко и толкова предпазлив просто защото хората имат висока култура на пътя. Ако питаш мен това е просто една модна тенденция и повечето хора като теб гледат предимно да са модерни. Ако утре излезе една серия на БМВ на която седалките са направени така че като седнеш да ти влизат отзад сигурен съм че пак ще ги купуват и въпреки че ще им е супер неудобно пак ще твърдят че са доволни щото в завоите си стоят стабилно дори и без коланиvankata™ написа:AHTuBuPyC написа:vankata™ написа:На мен лично ми харесва, аз не съм горски за да ми е необходим супер проходим автомобил, а пък лино ми допада по-високата позиция на пътя и се чувства по-добре като съм по-високо от асфалта!Така, че мисля че Х6 е идеален за нашите разбити пътища и кофти "легнали полицаи" !
Съгласен съм с теб колега !Всеки си има усештания и разбирания ! Аз до преди 1 година не бях карал нищо по-високо от обикновена лека кола! Известно време карах една V-класа на Мерцедес и трябва да ти кажа, че много по-добре се чувствах на по-високо !Виждаш пътя много добре, виждаш какво правят малоумниците пред теб, а и в интерес на истината е по-сигурно примерно при ситуация при която някой се вреже в теб било то странично,отзад,отрпред и т.н.
П.С.: Това си е мое мнение и нямам за цел да ангажирам някого с него !

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
slavianko написа:Ми то по тази логика вземи си бронетранспортьор, танк или нещо от сорта за да си по нависоко и по сигурен. Не забравяш ли че културата на шофиране в западните страни изобщо не е като нашата. Там не е нужно да си толкова нависоко и толкова предпазлив просто защото хората имат висока култура на пътя. Ако питаш мен това е просто една модна тенденция и повечето хора като теб гледат предимно да са модерни. Ако утре излезе една серия на БМВ на която седалките са направени така че като седнеш да ти влизат отзад сигурен съм че пак ще ги купуват и въпреки че ще им е супер неудобно пак ще твърдят че са доволни щото в завоите си стоят стабилно дори и без коланиvankata™ написа:AHTuBuPyC написа:vankata™ написа:На мен лично ми харесва, аз не съм горски за да ми е необходим супер проходим автомобил, а пък лино ми допада по-високата позиция на пътя и се чувства по-добре като съм по-високо от асфалта!Така, че мисля че Х6 е идеален за нашите разбити пътища и кофти "легнали полицаи" !
П.С.: Това си е мое мнение и нямам за цел да ангажирам някого с него !![]()
Е ок ама аз съм старомоден тогава.
![]()
Ти си старомоден, защото нямаш възможност да си модерен

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Ти пък как прецени какви възможности имамvankata™ написа:slavianko написа:Ми то по тази логика вземи си бронетранспортьор, танк или нещо от сорта за да си по нависоко и по сигурен. Не забравяш ли че културата на шофиране в западните страни изобщо не е като нашата. Там не е нужно да си толкова нависоко и толкова предпазлив просто защото хората имат висока култура на пътя. Ако питаш мен това е просто една модна тенденция и повечето хора като теб гледат предимно да са модерни. Ако утре излезе една серия на БМВ на която седалките са направени така че като седнеш да ти влизат отзад сигурен съм че пак ще ги купуват и въпреки че ще им е супер неудобно пак ще твърдят че са доволни щото в завоите си стоят стабилно дори и без коланиvankata™ написа:AHTuBuPyC написа:vankata™ написа:На мен лично ми харесва, аз не съм горски за да ми е необходим супер проходим автомобил, а пък лино ми допада по-високата позиция на пътя и се чувства по-добре като съм по-високо от асфалта!Така, че мисля че Х6 е идеален за нашите разбити пътища и кофти "легнали полицаи" !
![]()
Ти си старомоден, защото нямаш възможност да си модерен![]()
![]()
! Иначе в Русе сте гъзари !

Господин надървен хайде да прекратим с личните нападки. Аз не го правя не го прави и ти. Ако беше пред мен и ме гледаше в очите, едва ли би имал смелоста да ми кажеш това което написа по горе

- vankata™
- младши ентусиаст
-
slavianko написа:Ти пък как прецени какви възможности имамvankata™ написа:slavianko написа:Ми то по тази логика вземи си бронетранспортьор, танк или нещо от сорта за да си по нависоко и по сигурен. Не забравяш ли че културата на шофиране в западните страни изобщо не е като нашата. Там не е нужно да си толкова нависоко и толкова предпазлив просто защото хората имат висока култура на пътя. Ако питаш мен това е просто една модна тенденция и повечето хора като теб гледат предимно да са модерни. Ако утре излезе една серия на БМВ на която седалките са направени така че като седнеш да ти влизат отзад сигурен съм че пак ще ги купуват и въпреки че ще им е супер неудобно пак ще твърдят че са доволни щото в завоите си стоят стабилно дори и без коланиvankata™ написа:AHTuBuPyC написа:vankata™ написа:На мен лично ми харесва, аз не съм горски за да ми е необходим супер проходим автомобил, а пък лино ми допада по-високата позиция на пътя и се чувства по-добре като съм по-високо от асфалта!Така, че мисля че Х6 е идеален за нашите разбити пътища и кофти "легнали полицаи" !
![]()
Ти си старомоден, защото нямаш възможност да си модерен![]()
![]()
! Иначе в Русе сте гъзари !
![]()
![]()
Господин надървен хайде да прекратим с личните нападки. Аз не го правя не го прави и ти. Ако беше пред мен и ме гледаше в очите, едва ли би имал смелоста да ми кажеш това което написа по горе![]()
Така че стига щото го обърна на чат
ОК! Прекратяваме ! Не се притеснявай и пред теб да бях пак щях да ти кажа каквото мисля ! Виждаме колкси си як - нали си се изтупал на аватарче, видях и в сайта ти с какво се занимаваш така че това не мисли, че ме притеснява !А това с възможностите никой неможе да знае при положение, че не те познаваме!Ама като чета колко яростно отричаш всучай Х6 и като те гледам какви комплекси избиваш като се снимаш за да те видим колко си силен и като погледа и тунингованата ти кола и ми става ясно, че ако имаш възможността ти ще си първият човек в Русе, който ще се метне на Х6 примерно ! Жив и здрав !
- vankata™
- младши ентусиаст
-
The_Ancient написа:Ще падна от стола
Ми то си е за смях ! Ама аз съм виновен, че му обърнах внимание на писанията на колегата! Трябваше да го оставя да си се възмущава, колко кофти е тази кола и толкоз ! Ама аз, като си нямам работа ей такива неща се случват !

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Следващият път наистина не обръщай внимание моля те.vankata™ написа:The_Ancient написа:Ще падна от стола
Ми то си е за смях ! Ама аз съм виновен, че му обърнах внимание на писанията на колегата! Трябваше да го оставя да си се възмущава, колко кофти е тази кола и толкоз ! Ама аз, като си нямам работа ей такива неща се случват !![]()
![]()

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2