НЕКОРЕКТЕН СЕРВИЗ - гр.Ловеч

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

НЕКОРЕКТЕН СЕРВИЗ - гр.Ловеч

Мнение от acfleeds » 12 Май 2008, 20:02

Здравейте съжалявам че първата ми тема ще бъде точно тази но просто не се стърпях да не си излея мъката а тя е точно такава оприличаваща страната ни като цяло за какво става въпрос: отнася се за сервиз подвизаващ се в област Ловеч село ЛИСЕЦ единствения по "свестен"сервиз като собственик е на име Милко закарвам си в посочения сервиз колата да ми я боядисат като в всички други отношения е перфектна само една боя , чакам първо 3 седмици да ми я направят като ме хванаха естествено празничните дни както и да е отивам да си я взема и какво виждам корите вътре на вратите открехнати дефакто счупени щипки, викат ми не сме пипали изобщо е как да не са като си бяха супер преди това , след това халогена не свети не ги били пипали да бе да обаче им викам сменяйте веднага халогена че си ебше супер преди да го взема и те какво правят пред очите ми от друга кола по нов модел от моя му свалят на него халогена и ми го слагат на моя след това не ми работи едното копче за ел.стъклата не били го пипали изобщо отново с това оправдание обаче ми смъкват от цената 55 лв е как без да си пипал нещо ще даваш пари? да бе да ясно.. след това взели каквото могли и нямам просто думи ами това е излях си душата . ПАЗЕТЕ СЕ !!!!!!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 12 Май 2008, 22:17

Е колега доста коректно са се отнесли щом са отбили от цената и са ти оправили халогенна.Повечето и това нямаше да направят. А за пластмасовите щипки на корите неможеш да се сърдиш особенно на стара кола. След 10 години пластамасата толкова лесно се чупи. Ремонтирам ХП принтери и на 10 годишен принтер няма да ти казвам как се чупят пластмасовите щипки а не седят на улицата принтерите.
Иначе кофти на мен ауди-то го карах на ремонт за смяна на сегменти и ми го върнаха в такова състояние,че направо баща ми едвам ме спря да не отида да ги избия деба некадърниците... Слад като махнали акумолатора и го включили обратно немогли да се оправят с алармата... Решили проблема като срезали кабелите на сирената... Лулите на свещите ги бяха оставили отгоре и на първата дупка точно като изпреварвах един бус колата започна да работи на 2 цилиндъра,отделно не бяха зацепили правилно запалването подаваше искрата след ГМТ вместо малко преди нея... Е ефекта от смяната на сегментите се запази около месец докато уж улягали не съм вдигал по високи обороти и т.н просто не бяха шлайфали и ги счупи пак...
А другата кола на друг майстор ни я върнаха с не хванат + на стартера и то пали ту не късмет,че не е окасило някаде да се запали колата....

Потребител
Аватар

tztzt

Мнение от acfleeds » 13 Май 2008, 12:37

Каква е поуката от цялата работа не карай колата си на сервиз до последно защото закараш ли я считай че са ти откраднали половината части да не кажа почти всички иначе не са коректни изобщо има неща който са изчезнали но чак сега ги забелязвам и нищо не мога да направя вече просто закарате ли си колата там ... считайте че няма да си я вземете същата това е от мен по темата успех на всички :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 14 Май 2008, 19:23

това се отнася за всички сервизи за съжеление ;(

Назад към Сервизно обслужване на БМВ