колеги с пастирани Е39-тки има ли ?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колеги с пастирани Е39-тки има ли ?
знам че маи темата не е заа тук ама ако я пусна на др място някои всезнаико ще ми обяснява как си е пастирал колата чисто сам с машина /флекса или бормашината или може би ъглошлаифа/ или ще ме прати някъде да си я усерат арната колица ..
та въпроса ми е някои в София пастирал ли си е колата и къде ? кеч пара ? имал ли е драскотини и вече има ли ги или не ?
каде пастираха Citycar или в Kapitoliq-та ?
все пак трябва да има конкуренция за Иво ( ICE-a ) или поне да се опитваме
пастирал съм си колата сам преди зимата и стана добре, но само гланц имаше .. демек вакса паста маи беше
та въпроса ми е някои в София пастирал ли си е колата и къде ? кеч пара ? имал ли е драскотини и вече има ли ги или не ?

пастирал съм си колата сам преди зимата и стана добре, но само гланц имаше .. демек вакса паста маи беше
Re: колеги с пастирани Е39-тки има ли ?
Мойта я пастирах миналата година зад зимния дворец в студентски град.Това е на Софавто козметичен салон така да се каже.Не съм доволен много,на всичко отгоре ми пре...ха вътрешното огледало,натиснали го и ся без бленда.Взеха ми 150лв
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
аз мойта мисля по другата седмица да я вкарам за боя - цялата. Искаше ми се и тя да е черна, но е много сложно, за това ще си я направя пак синя, мисля да и направя също и новия фейс.
За пастирането -- най - добре софтавто в студентски град много добре се справят
За пастирането -- най - добре софтавто в студентски град много добре се справят
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
asasin18 толкова ли е зле та цялостна боя ?
mashina мерси това /не/исках да чуя
ще прибегнеме до жокер обади се на приятел
mashina мерси това /не/исках да чуя
ще прибегнеме до жокер обади се на приятел

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
предната броня и капак са на точки от камъчетата, задната боня я е подпрял някой, но ако ги боядисам само тях ще има разлика, за това най-добре цялата 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
да вярно ако има некои колега да знае как става аз имам машина(на един приятел)обаче идея сои немям как става процедурата и кви пасти да използвам

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Пастата се нанася с памучна кърпа (без влакна) равномерно и с равномерен натиск по всики боядисани повърхности. Оставя се да поизсъхне за около 30мин. и се заърсва със същите равномерни в кръг и в 1 посока движения до получаване на желания блясък. Процедурата може да се повтори за по-добър ефект. Може на ръка (с кърпата), може и с машина (ако имате). И аз мисля мойта да я лъсна идния уикенд. Ползвам полир паста на AutoGlym (препоръчана от Астон Мартин, Морис и още някви..)
Ако се чудите от къде знам за тия неща как се правят - работих известно време на автомивка в чужбина и понаучих нещо
Предупреждение: Да се избягва нанасяне на пастата в/у стъкло и гумени повърхности (пластмасата май и тя в това число).
бел.ред.: абе и лъскане си трябва
Ако се чудите от къде знам за тия неща как се правят - работих известно време на автомивка в чужбина и понаучих нещо

Предупреждение: Да се избягва нанасяне на пастата в/у стъкло и гумени повърхности (пластмасата май и тя в това число).
бел.ред.: абе и лъскане си трябва

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Re: колеги с пастирани Е39-тки има ли ?
BMW-E39 написа:знам че маи темата не е заа тук ама ако я пусна на др място някои всезнаико ще ми обяснява как си е пастирал колата чисто сам с машина /флекса или бормашината или може би ъглошлаифа/ или ще ме прати някъде да си я усерат арната колица ..
Аз мойта си я пастирах сам с машина за пастиране и три вида пасти 3М, стана прекрасна

Сега да не кажеш, че съм всезнайко

bmwista написа:да вярно ако има некои колега да знае как става аз имам машина(на един приятел)обаче идея сои немям как става процедурата и кви пасти да използвам
Работих известно време в един сервиз за боядисване и пастиране на коли. Не е лесна работа, но ще помогна колкото мога ......

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
13 мнения
• Страница 1 от 1