сервиз за климатроник в пловдив
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
сервиз за климатроник в пловдив
прочетох всичко което успях да намеря в форума за киматроник климатик и разбрах че в софия е лесно и евтино ами в пловдив ??? нито перката ми работи нито охлажда затова ако знаете добър сервиз в пловдив помагаите?!
- DrMasster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 tds
На рогошко шосе 6Б се намира един от най-добрите сервизи за автомобилни климатици (не си спомням името), до сервиз д&н. Добря ги са имат всичко, но са и кожудери. 100гр флуид за компресора е около 10 кинта и диагностиката е към 25 кинта. Твойта кола събира 1,5л флуид. До колкото разбирам не ти работят и съпротивленията за перката, ако самата тя работи - 90 кинта са оригиналните.. и става една цифра дотук ако не се разглобява и нещо друго. Ако искаш мога да ти предложа познат който ще ти го направи на часно, ще ти разясни кое как работи, какво прави и как дейста, нищо не крие и ще ти легне доста по тънко. Това е от мен.. успех!
Re: климатик
AWACS написа:отиди на асеновградско в наискар там ми оправиха виско перката и съм доволен.
Колега би ли разяснил малко кое по-точно му оправиха на твоето виско. Имам предвид какви интервенции претърпя!
Опитът , както и импотентността идват с годините!!!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
и на мене ми е интересно за виското .. как са ти го оправили като то се сменя бе готин ? скоро и аз ще го сменя за по сигурно че идват големите жеги.. с тая черна каляска
!

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Re: сервиз за климатроник в пловдив
боцко написа:прочетох всичко което успях да намеря в форума за киматроник климатик и разбрах че в софия е лесно и евтино ами в пловдив ??? нито перката ми работи нито охлажда затова ако знаете добър сервиз в пловдив помагаите?!
Рогошко шосе-"M & J"-032 944 720 с-з автоклиматици

- боцко
- кандидат ентусиаст
-
благодаря на всички!!!
благодаря на всички справих се срещу 80 кинта пълнене 2 съпротивлениа от викиват и 2 часа клечене пред колата но открих как се сменят съпротивленията без да се свалят брони фарове и тн.... ако някои го мързи колкото мен да клечи пред колата да пише ще споделя
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Мисля, че на всички ще им е интересно да разберат как се сменят тия съпротивления без да се разглобява предницата. Ако има и снимков материал още по-добре 

- боцко
- кандидат ентусиаст
-
няма снимки обаче......
снимки не се сетих да правя ама маи не е нужно ,цялата алхимия е 4е дупнах срещу болта на решетката на перката (наи левия) 10 мм дупка на пластмасата -нищо страшно за радиатора на климата и да искаш да се оакаш не може после развих болта под дупката(останалите 3 се виждат и са лесни) извадих решетката през дясния бъбрек и м-у перките има достатъчно място да развиеш двата болта на левия резистор(първи изгаря-наи бавната скорост наи много работи)първо го премерих с омметър беше умрял 05 ома-80вата понеже работи на товар не е важно да е абсолютно същия аз не намерих толкова мощен в пловдив и купих 2 броя по 1ом 40 вата запоих ги успоредно и по закона на аналния секс получих 80вата резистор срещу 4 български лева!!!!! които му се дават 150 за нов комплект не му преча но не виждам разлика в работата на електромотора след това си отрезах стария запоих новия стегнах върху споиките термо шлаух със запалка завих ги на стоиката с по един болт(резисторите са в алуминиев кожух-радиатор да се охлаждат така ги произвеждат ) нагласих ги да не пречат на перката и тва е
9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ