НЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ колата си на ГЛУПАЦИТЕ срещу басейн СПАРТАК !

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

НЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ колата си на ГЛУПАЦИТЕ срещу басейн СПАРТАК !

Мнение от HEPBAKA » 25 Апр 2008, 18:10

Колеги, за ваше добро е. Не ходете за каквото и да е било при теЯ пед@ли.
Закарах кола да ми сложат газова уредба. Освен че ме накараха да вися от 8 до 9:30, когато дойде въобще някой (а ми казаха да отида в 8ч), след това висях до 11ч. докато въобще някой започне да се занимава с колата. После още 2ч. докато ми кажат, че ще отнеме цял ден, та да си ходя.

През времето в което бях там и те "работеха" видях как се поставя газова бутилка на мястото на резервната гума - поръчва се по-голяма бутилка от мястото което има, а след това с флекс, чук и длето се преоформя каросерията, така че ТЯХНАТА грешка да се заличи. Сещате се как "НЯМА" да хване корозия там където трошиха и рязаха, сещате се колко е коректно, само за да си прикрият грешката от собственика, да потрошат задницата, вместо да поръчат нова бутилка. (това във времето, когато собственикът го нямаше)

Все пак си оставих колата, с идеята, че не е толкова трудно, на кола с карбуратор, да се сложи газ, при липса на каквито и да е усложнения, като поставяне на по-специална бутилка и тн. Съвсем прост set-up на проста кола.

За какво го разправям това, ще попитате - защото, ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ, като са източвали охладителната система, не са я напълнили !!! Резултатът, е че имам сега да правя гарнитура на главата, ремонта по думи на техника ми, който прави колата от както е в България, ще струва "скромните" 700 лева с труд. Естествено нищо не мога да докажа и направя на онези гейчета, но поне мога да ви предупредя НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, ако не искате, след това желанието за икономия, да ви излезе +ХХХХ лева, заради ТЯХНАТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Апр 2008, 18:26

Там съм ходил да ми гледат кола преди покупка и на цялата предница и задно окачване, което беше леш му казаха- перфектно :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Re: НЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ колата си на ГЛУПАЦИТЕ срещу басейн СПАРТ

Мнение от KIARA_G » 25 Апр 2008, 20:04

HEPBAKA написа:...
Закарах кола да ми сложат газова уредба. Освен че ме накараха да вися от 8 до 9:30, когато дойде въобще някой (а ми казаха да отида в 8ч), след това висях до 11ч. докато въобще някой започне да се занимава с колата. После още 2ч. докато ми кажат, че ще отнеме цял ден, та да си ходя.
През времето в което бях там и те "работеха" видях как се поставя газова бутилка на мястото на резервната гума - поръчва се по-голяма бутилка от мястото което има, а след това с флекс, чук и длето се преоформя каросерията

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Това май го видях, да не е било в сряда /23.04.2008/!?! :mhihi:
Работата ми се намира на близо и почти всеки ден минавам от там, те са 2 "сервиза" 1 до друг до 139 училище, ако за същите говорим и отпред често спира 1 отровно синьо Е30 :mhihi: :mhihi: :mhihi: Може да е съвпадение, ама и там имаше 1 с чук :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tumnia » 02 Май 2008, 10:24

KIARA_G написа:
HEPBAKA написа:...
През времето в което бях там и те "работеха" видях как се поставя газова бутилка на мястото на резервната гума - поръчва се по-голяма бутилка от мястото което има, а след това с флекс, чук и длето се преоформя каросерията

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Това май го видях, да не е било в сряда /23.04.2008/!?! :mhihi:
Работата ми се намира на близо и почти всеки ден минавам от там, те са 2 "сервиза" 1 до друг до 139 училище, ако за същите говорим и отпред често спира 1 отровно синьо Е30 :mhihi: :mhihi: :mhihi: Може да е съвпадение, ама и там имаше 1 с чук :mhihi:

Никакво съвпадение не е, офиса ми е на 300 м. от тия играчи. Служебната кола я държаха цял ден и омазаха пеизажа тотално. + Супер реглаж на газта = 20 л. 100 км. 1300 куб. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 03 Май 2008, 15:20

Ами е за това като ти запишат час и незнаеш как работят ,вместо да им оставиш колата пали и на друго място ...а за чука да не мислиш че е само там така ..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 03 Май 2008, 19:20

HEPBAKA написа:Колеги, за ваше добро е. Не ходете за каквото и да е било при теЯ пед@ли.

През времето в което бях там и те "работеха" видях как се поставя газова бутилка на мястото на резервната гума - поръчва се по-голяма бутилка от мястото което има, а след това с флекс, чук и длето се преоформя каросерията, така че ТЯХНАТА грешка да се заличи. Сещате се как "НЯМА" да хване корозия там където трошиха и рязаха, сещате се колко е коректно, само за да си прикрият грешката от собственика, да потрошат задницата, вместо да поръчат нова бутилка. (това във времето, когато собственикът го нямаше)

Все пак си оставих колата, с идеята, че не е толкова трудно, на кола с карбуратор, да се сложи газ, при липса на каквито и да е усложнения, като поставяне на по-специална бутилка и тн. Съвсем прост set-up на проста кола.

За какво го разправям това, ще попитате - защото, ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ, като са източвали охладителната система, не са я напълнили !!! Резултатът, е че имам сега да правя гарнитура на главата, ремонта по думи на техника ми, който прави колата от както е в България, ще струва "скромните" 700 лева с труд. Естествено нищо не мога да докажа и направя на онези гейчета, но поне мога да ви предупредя НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, ако не искате, след това желанието за икономия, да ви излезе +ХХХХ лева, заради ТЯХНАТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ !

я кажи колко пари ти взеха поне за цялата работа и колко литра бутилка ти сложиха
защото цената на кола чист карбуратор е 300лв. монтаж + бутилката (от 27л до 60л.) за по-големите е малко по-скъпо....
--