Махане на Катализатор за Бургаски окръг?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Махане на Катализатор за Бургаски окръг?

Мнение от EcLipSeR » 23 Апр 2008, 21:56

Някой знае ли къде може да се махне катализатора в Бургас, предполагам ще ми кажете Изгрев до автокъщите , но по точно някой изкупували ги,ако да къде и за колко и евентуално какви пари е резонаторното гърне.Знам, че в София един пич ги купува ама не ми е оферта да ходя до там за 1 каталзиатор :)

Потребител
Аватар

Мнение от jojo33 » 23 Апр 2008, 22:32

не можах да разбера каква процедура искаш да правиш,но ако е само за махането ,ако ти се цапа можеш и сам,не е мн трудно но е добре да си сложиш маска ,щото отровите са ужасни.
иначе за изкупуването не знам къде и как го взимам "прашеца" и затова на места е добре там,където ти го свалят да те пратят на изкупвач ,защото работят заедно ,и няма да се заяждат.но наистина само за софия съм чувал преди за такъв пункт 8)
за каквото и да си говорим,винаги става дума за пари!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 24 Апр 2008, 8:32

jojo33 написа:не можах да разбера каква процедура искаш да правиш,но ако е само за махането ,ако ти се цапа можеш и сам,не е мн трудно но е добре да си сложиш маска ,щото отровите са ужасни.
иначе за изкупуването не знам къде и как го взимам "прашеца" и затова на места е добре там,където ти го свалят да те пратят на изкупвач ,защото работят заедно ,и няма да се заяждат.но наистина само за софия съм чувал преди за такъв пункт 8)

ами искам да сложа резонаторното гърне,обаче няма сми да го хвърлям катализатора и за това питам куде мога да го продам :)

Назад към Сервизно обслужване на БМВ