Къде ремонтирате БМВтата си ?!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Къде ремонтирате БМВтата си ?!

Мнение от Engi » 30 Яну 2008, 1:36

ОТНОВО и ОТНОВО се стига до най-баналния въпрос. :(
за жалост всички продължаваме да търсим човек, който да може да се грижи за колата ни срещу заплащане, точно и коректно, но съответния така и си остава мираж...:(
имам нужда от майстор! кажете ми къде и кои ползвате вие на територията на София, така че да мога да се възползвам.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 30 Яну 2008, 1:43

Зависи за какво става въпрос. Аз си ходя при няколко човека в зависимост от проблема. Един за ходова част, друг за двигател и т.н.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Яну 2008, 2:46

При бате Яшо.

Точен, бърз, взема нормално скъпо и при него няма такива от рода на "ама аз немога" "защо не някой друг ден" и т.н.

0888 777 117
Ясен

сервиза е близо до сточна гара
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 30 Яну 2008, 5:49

при Йонко бе амджи :lol:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 30 Яну 2008, 12:55

vicho :yes: Няма да съжалявате, аз също съм много доволен от този човек, макар със скромен опит.Следващите ремонти ще ми ги извърши той.
BMW only!

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 30 Яну 2008, 12:58

Пък аз бих предложил моя сервиз да опитате 8)

0877530288

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 30 Яну 2008, 13:24

vicho написа:При бате Яшо.

Точен, бърз, взема нормално скъпо и при него няма такива от рода на "ама аз немога" "защо не някой друг ден" и т.н.

0888 777 117
Ясен

сервиза е близо до сточна гара

Мдам, бат Яшо качествено работи... :)
Ама понякога и прекалява с цифрите ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: къде ремонтирате БМВтата си ?!

Мнение от deyan-enchev » 30 Яну 2008, 13:59

Engi написа:ОТНОВО и ОТНОВО се стига до най-баналния въпрос:(

И аз се приобщавам към въпроса ти.
Ходова част е проблемацията. На който му се печели клиентела да офертира :lol:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 30 Яну 2008, 15:16

Енджи що не пробваш сам да ги правиш.лошото е ако нямаш време примерно,иначе ако не разбираш от коли не е за притеснение,защото голяма част от тея в сервизите знаят по малко от пове4ето любители у форума ;) идеята е докато сменяш сервизи в търсенето на читав такъв,да не стане време за търсена на читава бегачка ;) нема нещо дето да не може да се свали у гараж дет влиза колата :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BLUE WHALE » 30 Яну 2008, 21:43

В кв.Враждебна(гр.София) има майстор който се занимава само с БМВ, той е един от най старите майстори на БМВ в София като притежава няколко екзотични екземпляра сред който и М3 Е30 0889450355 Иван

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 30 Яну 2008, 23:40

Ако не си намерил читав сервиз, на който да си повериш колата... цъкни, ще ти обадя един. Много съм доволен, пипат точно, сравнително бързо. Проблема е, че не са от най-евтините майстори.
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 31 Яну 2008, 0:40

Пробвай Хеед 91 ;) Получаваш сериозна отстъпка като член ... без да им правя реклама но ... най-модерните машини за всичко имат освен това и екип от много сериозни механици. Мое лично мнение.
May the BMW force be with you!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 31 Яну 2008, 1:19

BLUE WHALE написа:В кв.Враждебна(гр.София) има майстор който се занимава само с БМВ, той е един от най старите майстори на БМВ в София като притежава няколко екзотични екземпляра сред който и М3 Е30 0889450355 Иван

Аз съм си поддържал и трите БМВ-та при въпросния Иван и като цяло съм доволен.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 31 Яну 2008, 2:19

И аз съм на принципа, че в зависимост от проблема е и избора на сервиз. По принцип предпочитам сам да си ровичкам по нея, това си е част от удоволствието да притежаваш е30 :mhihi: , но ако е нещо по-тегаво....

Блейз
Работят бързо, стига да не трябва да се чака доставката на някоя част. Освен качеството на работа и гаранцията, добро впечатление прави и факта, че ползват найлонови покрития за интериора докато работят по колата и си я прибираш такава каквато си я оставил.
Няма такива неща като незавити болчета, липсващи, счупени или побългарени елементи. Това за по-педантичните ентусиасти значи много!
Като цяло номера е да уцелиш Деян да ти работи по колата. За този човек баварските машини нямат тайни.
Като всеки сервиз и този си има минуси - цената е един от тях. Има неща, които са по-евтини отколкото на други места но има и неща, които са по-скъпи. Друг минус е, че сервиза се намира на кофти място и ако трябва да оставиш колата там, по-добре е да имаш кой да те прибере. Няма и къде едно кафе да изпиеш наблизо.
Имай впредвид, че не работят турски части или каквито и да било евтинджос части. Можеш да поръчваш оригинални БМВ части или алтернативни от няколко немски фирми като ЛемФьордер и пр.

Хеед 91
Техните услуги съм ползвал два пъти и съм доволен, но бяха все дреболии, така че ще е трудно да споделя по-конкретни впечатления за системна поддръжка на автомобила. Факт е, че имат изключително сериозна апаратура, а това означава, че няма да те вкарат във филма "сменяй тия пет неща и някое от тях ще е повреденото".

Трети вариант е при Никола (sachs) в Люлин. Момчето работи добре и съвестно, но има прекалено много клиенти и не винаги има време да отдели необходимото внимание на даден автомобил. Може да се наложи да чакаш, а впредвид твойто ежедневие, чакането си е лукс та незнам доколко ще ти бъде удобно.

Четвърти вариант - Иван от Враждебна.
Мисля че името говори само по себе си, но и тук го има момента с чакането, тъй като сервиза е малък и може да се наложи по-дълго да чакаш.

Това е, дано съм ти бил полезен. Като цяло май е най-добре да избираш сервизите според проблема ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 31 Яну 2008, 17:32

Препоръчвате Хеед 91, можете ли да кажете има ли разлика между двата сервза, които са посочени в сайта им и в кой сте ходили Вие?

Следваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ