Добър сервиз, който да ми сложи свястна аларма?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
Добър сервиз, който да ми сложи свястна аларма?
Искам на "новичкото" ми Е46 да му сложа свястна аларма в добър серзиз. Под свястна аларма разбирам такава, която добре се интегрира с компютъра на колата, а не толкоз да е с милион защити (въпреки че и това е добре дошло). Под добър сервиз разбирам печени момчета, които знаят какво правят и са запознати добре с компютрите и електрониките на Е46. Един приятел предложи АвиТел. Добри ли са за аларми? Други предложения?
Също така много ми се ще да се интегрира алармата директно с ключа на колата, че хич не обичам допълнителни дистанционни. Кой може да го направи?
Също така много ми се ще да се интегрира алармата директно с ключа на колата, че хич не обичам допълнителни дистанционни. Кой може да го направи?
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
0888 803427 Станимир. Намира се в Редута. Кажи че Павел от форума ти е дал телефона. Звънни поне седмица по-рано.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Добър ли е тоя пич? Че искам да ми "пренавържат" алармата.... щото тоя, дето я е слагал първият път нещо се е поусрал...
ingenious написа:euroto написа:Тояга мисля, че слагат аларми
Тояга? Какво е туй

- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
R&B Audio!!! Там са най-добрите. Като двама от тях - Роман и братовчед ми Ивайло едно време работеха в Авител. Супер добри са. Братовчед ми ми е слагал аларми поне на 6 коли и не съм имал проблеми с нито една от тях... За мен те просто са най-добрите!!!! 

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Mollov написа:Добър ли е тоя пич? Че искам да ми "пренавържат" алармата.... щото тоя, дето я е слагал първият път нещо се е поусрал...
Има пълни електрически схеми на БМВ (АЗ МУ ГИ ДАДОХ

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Да ползвам и аз темата на колегата
Ще си монтирам оригинална аларма, засега имам 2 предложения за сервиз :
Сервиза на ВАРИ и сервиза на М-кар ? имате ли други предложения за евентуално качествено и професионално монтиране, освен посочените по-горе, и кой от двата бихте избрали ?
Разбира се в М-кар цялата операция излиза по-скъпо... но се предполага, че са професионално по-добре подготвени. Другия вариант е да си закупя само комплекта и да отида в препоръчан сервиз за поставяне на аларми. Възниква и въпроса, дали по ВИН номера може да се поръча алармата отговаряща на точно този модел автомобил, или в последствие ще се получат някакви разлики и грешки...

Ще си монтирам оригинална аларма, засега имам 2 предложения за сервиз :
Сервиза на ВАРИ и сервиза на М-кар ? имате ли други предложения за евентуално качествено и професионално монтиране, освен посочените по-горе, и кой от двата бихте избрали ?
Разбира се в М-кар цялата операция излиза по-скъпо... но се предполага, че са професионално по-добре подготвени. Другия вариант е да си закупя само комплекта и да отида в препоръчан сервиз за поставяне на аларми. Възниква и въпроса, дали по ВИН номера може да се поръча алармата отговаряща на точно този модел автомобил, или в последствие ще се получат някакви разлики и грешки...
stay tuned

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Имайте предвид, че във неоторизиран и незанимаващ се често с БМВ сервиз едва ли имат идея как се поставя оригинална аларма, като към нея не идват никакви схеми, а не е само просто навързване на жици.
Оригинална аларма само в оторизиран сервиз. Моята я поставяха в Дару Кар.
Тояга са много печени, обаче каквато и да е друга аларма - все са китайки и на мен грам доверие не ми вдъхват, камо ли да мисля как се интегрират с нашите коли.
Друга информация, която мога да ви дам е че е хубаво, ако ще слагате оригинална аларма да имате и оригинално радио/СД и т.н., понеже незнайно защо ДИС се побърква, ако е нещо афтърмаркет и не може да се програмира микровълновия датчик.
Оригинална аларма само в оторизиран сервиз. Моята я поставяха в Дару Кар.
Тояга са много печени, обаче каквато и да е друга аларма - все са китайки и на мен грам доверие не ми вдъхват, камо ли да мисля как се интегрират с нашите коли.
Друга информация, която мога да ви дам е че е хубаво, ако ще слагате оригинална аларма да имате и оригинално радио/СД и т.н., понеже незнайно защо ДИС се побърква, ако е нещо афтърмаркет и не може да се програмира микровълновия датчик.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,