Майстор на рейки търся
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Майстор на рейки търся
От известно време имам едно чукане в рейката. Всичко по ходовата част е бетон, ама как бръска във волана ... не е истина. Излезе ми мазолче на ръката дето стискам волана. Рейката НЕ тече (все още).
Някой да има опит с майстори за такъв ремонт? Червяк, ала-бала... Някой майстор да препоръчате, че всяка грешка ще доведе до големи разходи
Някой да има опит с майстори за такъв ремонт? Червяк, ала-бала... Някой майстор да препоръчате, че всяка грешка ще доведе до големи разходи

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
само в меи,другите не стаат 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Re: Майстор на рейки търся
отпред от кам срана на бронята има ,,тапа'' развиваш я и под пружината подлагаш шаиба 1,5-2мм и си готов с натягането-срягаи я здраво[Georgi] написа:От известно време имам едно чукане в рейката. Всичко по ходовата част е бетон, ама как бръска във волана ... не е истина. Излезе ми мазолче на ръката дето стискам волана. Рейката НЕ тече (все още).
Re: Майстор на рейки търся
ivan. написа:отпред от кам срана на бронята има ,,тапа'' развиваш я и под пружината подлагаш шаиба 1,5-2мм и си готов с натягането-срягаи я здраво[Georgi] написа:От известно време имам едно чукане в рейката. Всичко по ходовата част е бетон, ама как бръска във волана ... не е истина. Излезе ми мазолче на ръката дето стискам волана. Рейката НЕ тече (все още).
Беше ми изяден гребена в средата, така че варианта с подлагането отпадна. В средата не може да се подлага, защото после ще хванеш мускулна треска от навиване на геврека.
Оправен е проблема (нова рейка, втора ръка)

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ