Сервиз за диагностика на BMW който да работи след 18:00 ???
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
Сервиз за диагностика на BMW който да работи след 18:00 ???
След последния инцидент с мотора е време малко да се кротна, и съответно намерих добро /поне според мен/ BMW 318i E36 M43.
Но преди да го купя, ме интересува сервиз /за София става въпрос/където могат да го пробват. Поне по думите на продавача, от тази седмица е на нова работа и му е невъзможно да излезе по време на раб. ден, т.е. ако ще го водим на сервиз трябва да е сутрин преди 9:00 или вечер след 18:30.
Някой знае ли къде може да го закараме за да съм спокоен, че съм го минал на преглед преди да броя парите? Трябва да го взема в Петък по план... Благодаря предварително!!!
Но преди да го купя, ме интересува сервиз /за София става въпрос/където могат да го пробват. Поне по думите на продавача, от тази седмица е на нова работа и му е невъзможно да излезе по време на раб. ден, т.е. ако ще го водим на сервиз трябва да е сутрин преди 9:00 или вечер след 18:30.
Някой знае ли къде може да го закараме за да съм спокоен, че съм го минал на преглед преди да броя парите? Трябва да го взема в Петък по план... Благодаря предварително!!!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
След 18:30 .... трудна работа.
Хората си имат къща, жена, деца .... не са като нас тук!
Успех с покупката, дано колата да е читава!

Хората си имат къща, жена, деца .... не са като нас тук!

Успех с покупката, дано колата да е читава!
Re: Сервиз за диагностика на BMW който да работи след 18:00
svilendotorg написа:След последния инцидент с мотора е време малко да се кротна, и съответно намерих добро /поне според мен/ BMW 318i E36 M43.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
работя всеки ден от 9 до 21(по някога и до доста по късно)
Re: Сервиз за диагностика на BMW който да работи след 18:00
svilendotorg написа:След последния инцидент с мотора е време малко да се кротна, и съответно намерих добро /поне според мен/ BMW 318i E36 M43.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
работя всеки ден от 9 до 21(по някога и до доста по късно)
- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
Супер, ще ти звънна да се разберем
Предлагам да не се заключва още темата, после ще напиша отзив за сервиза след прегледа

Предлагам да не се заключва още темата, после ще напиша отзив за сервиза след прегледа

- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
Наистина, човека излезе много точен, върза се към електрониката на колата, направи диагностика, направи ми списък какво трябва да се смени и просто трябва да му се обадя да купи частите и да ги смени. Още повече, че работи до късно, направо евала! 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ