Сервиз за диагностика на BMW който да работи след 18:00 ???

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Сервиз за диагностика на BMW който да работи след 18:00 ???

Мнение от svilendotorg » 17 Юли 2007, 0:54

След последния инцидент с мотора е време малко да се кротна, и съответно намерих добро /поне според мен/ BMW 318i E36 M43.

Но преди да го купя, ме интересува сервиз /за София става въпрос/където могат да го пробват. Поне по думите на продавача, от тази седмица е на нова работа и му е невъзможно да излезе по време на раб. ден, т.е. ако ще го водим на сервиз трябва да е сутрин преди 9:00 или вечер след 18:30.
Някой знае ли къде може да го закараме за да съм спокоен, че съм го минал на преглед преди да броя парите? Трябва да го взема в Петък по план... Благодаря предварително!!!

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 17 Юли 2007, 12:04

След 18:30 .... трудна работа. :roll:
Хората си имат къща, жена, деца .... не са като нас тук! :mhihi:
Успех с покупката, дано колата да е читава!

e30s live forever
Аватар

Re: Сервиз за диагностика на BMW който да работи след 18:00

Мнение от sachs » 17 Юли 2007, 13:31

svilendotorg написа:След последния инцидент с мотора е време малко да се кротна, и съответно намерих добро /поне според мен/ BMW 318i E36 M43.

Но преди да го купя, ме интересува сервиз /за София става въпрос/където могат да го пробват. Поне по думите на продавача, от тази седмица е на нова работа и му е невъзможно да излезе по време на раб. ден, т.е. ако ще го водим на сервиз трябва да е сутрин преди 9:00 или вечер след 18:30.
Някой знае ли къде може да го закараме за да съм спокоен, че съм го минал на преглед преди да броя парите? Трябва да го взема в Петък по план... Благодаря предварително!!!

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
работя всеки ден от 9 до 21(по някога и до доста по късно)

e30s live forever
Аватар

Re: Сервиз за диагностика на BMW който да работи след 18:00

Мнение от sachs » 17 Юли 2007, 13:33

svilendotorg написа:След последния инцидент с мотора е време малко да се кротна, и съответно намерих добро /поне според мен/ BMW 318i E36 M43.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
работя всеки ден от 9 до 21(по някога и до доста по късно)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от svilendotorg » 17 Юли 2007, 17:40

Супер, ще ти звънна да се разберем :)
Предлагам да не се заключва още темата, после ще напиша отзив за сервиза след прегледа ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от svilendotorg » 17 Юли 2007, 23:03

Наистина, човека излезе много точен, върза се към електрониката на колата, направи диагностика, направи ми списък какво трябва да се смени и просто трябва да му се обадя да купи частите и да ги смени. Още повече, че работи до късно, направо евала! :yes:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 18 Юли 2007, 1:09

Радвам се!
Напредваме!
Развиваме се! 8)

Назад към Сервизно обслужване на БМВ