Тенекеджия/Бояджия в София?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Тенекеджия/Бояджия в София?

Мнение от loobian » 18 Апр 2007, 16:54

Колеги, имам ръжди и белези от леки удрари по колата...трябва някой да изправи ламарините, да махне ръждите и да боядиса...
Препоръчайте някой в София...

- Илия

младши ентусиаст
Аватар

Re: Тенекеджия/Бояджия в София?

Мнение от eno » 19 Апр 2007, 19:09

loobian написа:Колеги, имам ръжди и белези от леки удрари по колата...трябва някой да изправи ламарините, да махне ръждите и да боядиса...

- Илия

Има един в Горна Баня, казва се Жоро. След като завиваш на ляво за Горна Баня, първата пряка на дясно, продължаваш някоко метра и ще видиш един голям сервиз за всякакви неща ... търси Жоро тенекежията.
Като се върнах от морето един с един скапан Вартбург ме удари отзад и багажника на Ауди-то влезе малко навътре и я оставих за един ден там и бях много доболен от резултата, беше като чисто ново и само за 60 или 80лв. :D
Обаче това беше преди 2 год. 8)

младши ентусиаст
Аватар

Re: Тенекеджия/Бояджия в София?

Мнение от dqvola666 » 22 Апр 2007, 18:53

loobian написа:Колеги, имам ръжди и белези от леки удрари по колата...трябва някой да изправи ламарините, да махне ръждите и да боядиса...

- Илия

Ми ако ти кажа, да не ме бият, ама друг път използвай търсачката. Та има и един от форума ника му е sonny та поразпитай го първо него дали ще иска. :twisted:

Назад към Сервизно обслужване на БМВ