Диагностика Е36 - Русе
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- civic
- младши ентусиаст
-
Диагностика Е36 - Русе
Може ли да ми препоръчате сервиз за диагностика на компютъра в Русе?
Освен Даскалов, щото не ми се ходи много при него, но може и за него да си кажете мнението.
Освен Даскалов, щото не ми се ходи много при него, но може и за него да си кажете мнението.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Бош-а на разградското шосе,занулих там маслото като купих колата .Но ми се струва че и там "тежко" го дават,10лв за зануляване
,което после направих и сам.Даже си спомням че се наложи да повтаря ,щото не се беше получило,абе симулира дейност за 10лв.....
Русенците,включете се повечко в тая тема за да имаме инфо ,има и колеги от околните градчета които също мисля ги интересува....
....а на Civic-a
за темата.

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
Аз лично нечзнам,чходя при Ваньо електрониката, ама тои си действа в гаражчето си, и пак взима 10-15лв.
- civic
- младши ентусиаст
-
don_mimo написа:Аз лично не знам, ходя при Ваньо електрониката, ама той си действа в гаражчето си, и пак взима 10-15лв.
Къде е това?
Аз бих ти препоръчал сервиза, който се намира в улицата между КАТ и Мототехника. Точно там, преди портала на Чистота, вдясно има сервиз за диагностика, аз съм много доволен, препочръчаха ми го много майстори, виждал съм доста БМВ-та Е36 да ходят при него, освен това според мен човека си разбира. Ако искаш можеш да се разберем и да те заведа. Аз работя на 50 м. оттам.
- civic
- младши ентусиаст
-
А по-принцип като е студен двигателя какви трябва да са оборотите?
щото на мен ми гасне постоянно докато загрее, и са под 1к.
Та затова ми се ще една диагностика да и направат.
В понеделник ще звънна на Дасакалов да видя каква цена ще каже, ама сигурно ще е главата от петите.
А това до КАТ, някъде до сервиза за смяна на масла ли се пада?
щото на мен ми гасне постоянно докато загрее, и са под 1к.
Та затова ми се ще една диагностика да и направат.
В понеделник ще звънна на Дасакалов да видя каква цена ще каже, ама сигурно ще е главата от петите.
А това до КАТ, някъде до сервиза за смяна на масла ли се пада?
Да, намира се точно до Сашо-маслара. Сервиза му се пада от лявата страна. Сини порти, стената е боядисана в жълто и на нея пише "Автодиагностика". Пича се казва Йонко и наистина е много добър, обаче много ме съмнява дали като отидеш ще успееш да минеш веднага без уговорка, понеже постоянно има много работа.
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
В "ОПЕЛ" срещу метро!Майсторите са доста добри.
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ