Лети джанти от новото М5 искам...
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- IZVERGINIO
- Потребител
-
Лети джанти от новото М5 искам...
Здравейте.
Имам голямо желание да притежавам лети джанти, като тези на новото М5. Проверих на много места но цената е доста висока
Много бих се радвал, ако някой знае каде могат да се намерат такива джанти на по нормална цена. Джантите са на М5 на страницата на Камор Ауто.
Имам голямо желание да притежавам лети джанти, като тези на новото М5. Проверих на много места но цената е доста висока

Много бих се радвал, ако някой знае каде могат да се намерат такива джанти на по нормална цена. Джантите са на М5 на страницата на Камор Ауто.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- IZVERGINIO
- Потребител
-
Естествено че бих предпочел М5 и с обикновени ковани джанти!
За нещастие обаче, немога да си я позволя, затова ще се задоволя на първо време само с джантите, като ги сложа на старата 5 - ца.
Това което ме спира засега да ги имам е скомната им цена от 2500 лева. Това е причината да Ви попитам!
За нещастие обаче, немога да си я позволя, затова ще се задоволя на първо време само с джантите, като ги сложа на старата 5 - ца.
Това което ме спира засега да ги имам е скомната им цена от 2500 лева. Това е причината да Ви попитам!
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ