Диагностика
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Диагностика
Идеята ми е следната - нека в тази тема да публикуваме адресите и телефоните на диагностиците на BMW.Мисля че ще е от полза за всички.И така почвам -
София - Христо Бохотски бивш главен диагностик на ДаруКар - това му е телефона 0888328210
Самоков - Пламен (моя милост) 0896415623
София - Христо Бохотски бивш главен диагностик на ДаруКар - това му е телефона 0888328210
Самоков - Пламен (моя милост) 0896415623
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Jeison
- Потребител
-
- Кара: петица
- Мечтае да кара: икс петица
А темата си е супер. И аз бих искал да знам къде да си правя диагностиката. 

На този свят има две неща, които са безкрайни - Вселената и глупостта на хората, но не съм сигурен за първото !
Сервиз
Здр Пламен каде се намира Сервиза в София и какво му е работн време това което изкам е понеже зимам нов внос бмв да се направи пален преглед и да ми се каже какво трябва да се смени и да се обслужи съответно и за какви пари говорим в такъв случей за труда само ми кажи .
- Ивайло Илиев
- Потребител
-
Диагностика близо до Габорово ?
Здравейте,
къде най близо до Габрово мога да си направя диагностика на 325 TDS, че дизела тук не могат да го видят без компютър а имам проблем с ниските обороти, т.е. на празен ход работи на 600 оборота и преритва ... като ги кача на 900 се държи много добре, само дето тук никой не може да ми каже на колко оборота трябва да е свободния ход и как да го направи
къде най близо до Габрово мога да си направя диагностика на 325 TDS, че дизела тук не могат да го видят без компютър а имам проблем с ниските обороти, т.е. на празен ход работи на 600 оборота и преритва ... като ги кача на 900 се държи много добре, само дето тук никой не може да ми каже на колко оборота трябва да е свободния ход и как да го направи

9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ